Antena Meniu Search
x

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Actrița a vândut fără acordul lui jumătate din castelul lor din Franța unui oligarh rus

Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că aceasta a vândut unui oligarh rus, fără să-l consulte pe actor, partea ei din domeniul Miraval. Angelina Jolie și Brad Pitt au cumpărat proprietatea Chateau Miraval din satul Correns, din sud-estul Franței, în 2008, și s-au căsătorit acolo șase ani mai târziu. Ambii au convenit să nu-și vândă niciodată părțile fără acordul celuilalt.

de Redactia Observator

la 18.02.2022, 17:36

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Actrița a vândut fără acordul lui jumătate din castelul lor din Franța unui oligarh rus
Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Actrița a vândut fără acordul lui jumătate din castelul lor din Franța unui oligarh rus - Profimedia

Actorul Brad Pitt o atacă în justiţie pe fosta soţie, Angelina Jolie, pentru că aceasta şi-a vândut, fără să-l consulte, jumătatea ei din domeniul viticol din Provence unui oligarh rus. Potrivit TMZ, care a consultat documentele legale, Brad Pitt cere anularea acestei vânzări. Actorul, care a investit mult în producţia de vin, susține că fosta soție ar fi trebuit să-i facă o ofertă. Angelina Jolie a contribuit cu 40% din fonduri pentru achiziţionarea domeniului în 2008. Cei doi aveau un acord care le interzicea vânzarea părţilor lor din domeniu fără permisiunea celuilalt.

În 2016 Jolie a cerut divorţul, invocând „diferenţe ireconciliabile” iar soarta domeniului Miraval a rămas incertă. Actriţa a anunţat în iulie că a găsit un cumpărător pentru partea ei, pe care Brad Pitt urma să-l valideze. Dar Pitt afirmă acum că a descoperit cu uimire că jumătate din domeniu este în administrarea unei societăţi numite Tenute del Mondo, filiala unei companii de producţie de vodcă ce aparţine oligarhului rus Iuri Shefler. 

Brad Pitt afirmă că Angelina Jolie nu i-a cerut niciodată consimţământul pentru a finaliza această vânzare. El cere nu doar anularea vânzării, ci şi daune. Actorul, pasionat de viticultură, s-a asociat cu o familie de viticultori, Perrin, pentru a produce un vin roze de Miraval care este apreciat. Domeniul Miraval este unul dintre numeroasele motive de ceartă dintre cei doi, care îşi dispută şi custodia celor şase copii. 

Actorii s-au întâlnit în 2004 pe platourile filmului "Mr. and Mrs. Smith", în care au jucat un cuplu. În acel moment, Brad Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston. Acesta era al treilea mariaj pentru Jolie, după cele cu actorii Billy Bob Thornton şi Jonny Lee Miller.

Actorul în vârstă de 57 de ani a fost acuzat că şi-a lovit unul dintre copii în timpul unui zbor între Franţa şi Los Angeles, cu puţin timp înainte ca partenera sa să ceară divorţul, dar a fost achitat de FBI şi de serviciile sociale. În 2018, Angelina Jolie şi Brad Pitt au încheiat un acord amiabil privind custodia copiilor lor, care se pare că a fost anulat de atunci.

Termenii nu au fost făcuţi publici, dar, potrivit presei americane, Brad Pitt încearcă să obţină custodia comună, în timp ce Jolie îşi doreşte custodia exclusivă. Un judecător particular, angajat să supervizeze cazul, John Ouderkirk, s-a pronunţat în favoarea lui Pitt, în mai 2021. O lună mai târziu, Angelina Jolie a reușit să obțină excluderea judecătorului din dosar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Actrița a vândut fără acordul lui jumătate din castelul lor din Franța unui oligarh rus