Antena Meniu Search
x

Video BRIT Awards 2023. Spectacol al extravaganței, la care Harry Styles a "furat" toate premiile, iar Sam Smith privirile

Nimic nu va mai fi la fel după gala BRIT Awards de anul acesta. Harry Styles, artistul-fenomen al momentului, a plecat acasă cu cele mai importante premii. Beyonce şi David Guetta au fost şi ei printre câştigători. Evenimentul a fost şi un spectacol al extravaganţei, iar Sam Smith a avut cel mai discutat şi controversat costum.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 13.02.2023, 14:02

Vezi și

O singură noapte, patru trofee şi toată arena din Londra la picioarele lui, cântând într-o singură voce melodia "As It Was". Aşa a arătat gala Brit Awards pentru cel care a câştigat inimle tuturor, Harry Styles. Artistul a plecat acasă cu toate premiile categoriilor la care fusese nominalizat.

Harry Styles, artist: Sunt foarte, foarte mândru să fiu un artist britanic prin lume, sunt atât de mândru să fiu aici în această noapte, să sărbătoresc artiştii britanici şi muzica britanică. Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc!

Victoria vine la doar câteva zile de la gala premiilor Grammy, unde Styles a câştigat alte trei premii pentru albumul Harry's House. Seara a fost pină de strălucire şi pentru alţi artişti, precum Beyonce, care a primit, la distanţă, trofeul pentru cel mai bun cântec internaţional - Break my Soul.

Beyonce: Singura intenţie pentru acest cântec a fost să dansăm. Aşa că vă mulţumesc tututor pentru că v-aţi alăturat acestui dans al libertăţii şi individualităţii. 

Printre marii câştigători ai serii au fost trupa rock The 1975 şi DJ-ul David Guetta. Sam Smith, Lewis Capaldi şi Lizzo au făcut şi ei spectacol pe scenă.

Gala a fost şi un show al eleganţei şi extravaganţei. Shania Twain a atras toate privirile într-o rochie galbenă, cu accesorii argintii, în timp ce artista Jessie J a ales să îşi etaleze burtica de gravidă într-o o ţinută roşie. Harry Styles, răsfăţatul serii, a purtat un costum negru, simplu, asortat o floare gigantică la gât. Iar cântăreţul Sam Smith a şocat în costumul său din latex, cu detalii voluminoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Entertainment » BRIT Awards 2023. Spectacol al extravaganței, la care Harry Styles a "furat" toate premiile, iar Sam Smith privirile