Antena Meniu Search
x

Video Cannes 2024. Kelly Rowland, filmată când ceartă o plasatoare, pe covorul roşu. Momentul a devenit viral

Cannes 2024. Cântăreaţa americană Kelly Rowland a admonestat o plasatoare pe covorul roşu al Festivalului de la Cannes, marţi seară, după ce mai mulţi angajaţi ai evenimentului i-au cerut să urce mai repede treptele din faţa Palatului Festivalurilor şi Congreselor, informează revista Variety.

de Redactia Observator

la 23.05.2024 , 10:51

Artista a asistat la premiera filmului "Marcello Mio", selectat în competiţia oficială de pe Croazetă, şi s-a oprit pe covorul roşu pentru a poza în faţa numeroşilor fotografi prezenţi la Cannes.

De ce a dojenit-o Kelly Rowland pe angajata de la Cannes 2024

O înregistrare video arată o plasatoare care s-a apropiat de două ori de Kelly Rowland, aparent pentru a-i cere să urce treptele din faţa Palatului Festivalurilor şi Congreselor. În timp ce cântăreaţa, membră a fostului grup Destiny's Child, urca pe trepte, alţi trei plasatori, îmbrăcaţi toţi în negru, au apărut în jurul ei, formând o barieră în partea stângă şi obligând-o astfel să urce prin partea dreaptă a scărilor. La un moment dat, Kelly Rowland s-a întors pentru a saluta pe cineva din public, iar alţi doi plasatori au venit în spatele ei pentru a-i bloca vederea şi a o face să urce treptele.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Unul dintre plasatori, o femeie în costum negru, a continuat să îşi ţină o mână foarte aproape de spatele vedetei americane, iar artista i-a atins mâna părând să spună că gestul ei nu era necesar şi a continuat să urce scările. Însă plasatoarea şi-a păstrat mâna foarte aproape de artistă, fapt care a determinat-o pe aceasta să se întoarcă spre ea şi să o admonesteze îndelung. În momentul în care Kelly Rowland a ajuns în vârful scărilor şi a pătruns în clădire, plasatoarea a repetat acel gest şi cu o femeie care o însoţea pe cântăreaţă.

Festivalul de la Cannes este renumit pentru regulile sale extrem de stricte referitoare la prezenţa vedetelor pe covorul roşu, inclusiv în ceea ce priveşte codul vestimentar. În trecut, femeile nu aveau voie să păşească pe covorul roşu de la Cannes dacă nu purtau pantofi cu toc, însă acea regulă a fost schimbată după ce organizatorii festivalului au fost aspru criticaţi la ediţia din 2015.

Festivalul de la Cannes a interzis selfie-urile pe covorul roşu

De asemenea, Festivalul de la Cannes a interzis selfie-urile pe covorul roşu începând de la ediţia din 2018. Organizatorii au spus că decizia a fost luată pentru a accelera defilarea vedetelor pe treptele din faţa Palatului Festivalurilor şi Congreselor. Invitaţii sunt totodată somaţi să se deplaseze, dacă rămân prea mult timp pe covorul roşu. În 2013, Lady Victoria Hervey, o prezenţă obişnuită la Cannes, a fost somată să urce mai repede acele trepte după ce ar fi petrecut prea mult timp pozând în faţa fotografilor.

Purtătorul de cuvânt al Festivalului de la Cannes şi agentul de presă al cântăreţei Kelly Rowland nu au dorit să comenteze incidentul de marţi seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Entertainment » Cannes 2024. Kelly Rowland, filmată când ceartă o plasatoare, pe covorul roşu. Momentul a devenit viral