Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cannes 2024. Reacţia echipei lui Donald Trump despre filmul "Ucenicul", în care joacă Sebastian Stan: "Un gunoi"

Cannes 2024. Scandal în jurul filmului despre Donald Trump în care joacă actorul român Sebastian Stan. Echipa fostului preşedinte ameninţă că va da producătorii în judecată pentru defăimare şi numeşte filmul un gunoi. Donald Trump şi echipa sa par a fi singurii nemulţimiţi. "Ucenicul" a avut premiera aseară la festivalul de la Cannes, iar la final, actorii şi echipa de producţie au fost aplaudaţi în picioare aproape 10 minute.  

de Redactia Observator

la 21.05.2024 , 22:27

Sunt momentele de bucurie pentru Sebastian Stan şi colegii săi, imediat după ce au arătat publicului pentru prima dată filmul despre Donald Trump. Regizorul peliculei, iraniano-danezul Ali Abbasi a fost atât de încântat, încât cămașa i s-a desfăcut de la smoking în timp ce sărea în sus de bucurie. Producţia a fost lăudată imediat şi de critici, mai puţin de însuşi Donald Trump şi echipa sa, care ameninţă acum că îi dă în judecată pe producători. Managerul său de campanie a mers până într-acolo încât a numit filmul drept "un gunoi".  

Ali Abbasi, regizor: Toată lumea vorbește despre faptul că a dat în judecată o mulțime de oameni. Nimeni nu vorbeşte despre rata lui de succes, știi. Nu cred că este neapărat un film care îi va displacea. Nu cred nici că îi va plăcea. Cred că va fi surprins şi, aşa cum am mai spus înainte, aş fi fericit să merg să-l întâlnesc, oricând îşi doreşte, să vorbim despre contextul filmului, să avem o proiecţie şi să stăm la discuţii după aceea. Dacă ar interesa asta pe cineva.

"Ucenicul" vorbeşte despre începuturile lui Donald Trump în afaceri şi perioada tumultoasă din anii 80

Vezi și

"Ucenicul" vorbeşte despre începuturile lui Donald Trump în afaceri şi perioada tumultoasă din anii 80. Pe susţinătorii lui Trump cel mai mult i-a deranjat scena în care miliardarul american este prezentat agresând-o sexual pe Ivana, prima lui soţie. Scena controversată se bazează pe o relatare a acesteia, din timpul divorţului, despre care, ani mai târziu, a spus că a fost scoasă din context. 

Pe acelaşi subiect

Sebastian Stan, actor: Trebuie să vorbim si despre lucrurile riscante şi care nu ne plac. Cred că e important să facem asta, pentru că, așa cum a spus Ali noaptea trecută, vedem astfel de lucruri în fiecare zi. Trebuie să ne înfruntăm unii pe alţii, de preferat într-un mod pașnic, despre ceea ce se întâmplă și ceea ce vedem. Cred că sunt multe de învăţat din film.

Vedetele din distribuţia filmului au făcut spectacol şi pe covorul roşu

Vedetele din distribuţia filmului au făcut spectacol şi pe covorul roşu. Actorul Sebastian Stan a purtat un smoking negru clasic, în timp ce iubita lui, actriţa Annabelle Wallis, a atras toate privirile cu o ţinută strălucitoare din paiete roz.

Actriţa Maria Bakalova, care o interpretează pe Ivana Trump, a reuşit şi ea să capteze atenţia fotografilor. A purtat o rochie voluminoasă din tul verde pe care a accesorizat-o cu o pereche de cercei uriaşi cu smarald şi un colier pe măsură. 

Festivalul de film de la Cannes, considerat cea mai importantă întâlnire a industriei cinematografice, se încheie sâmbătă cu ceremonia de premiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Entertainment » Cannes 2024. Reacţia echipei lui Donald Trump despre filmul "Ucenicul", în care joacă Sebastian Stan: "Un gunoi"