Antena Meniu Search
x

Trump l-ar putea da în judecată pe regizorul filmului "The Apprentice" în care joacă Sebastian Stan. Fostul preşedinte, prezentat ca violator într-o scenă

Filmul biografic "The Apprentice", în care Sebastian Stan joacă rolul lui Donald Trump, a stârnit numeroase controverse. Fostul preşedinte american ameninţă că-l va da în judecată pe Ali Abbasi, regizorul producţiei, pentru că l-a prezentat ca violator într-o scenă.

de Redactia Observator

la 22.05.2024 , 15:56

Trump l-ar putea da în judecată pe regizorul filmului "The Apprentice" în care joacă Sebastian Stan. Fostul preşedinte, prezentat ca violator într-o scenă
Trump l-ar putea da în judecată pe regizorul filmului "The Apprentice" în care joacă Sebastian Stan. Fostul preşedinte, prezentat ca violator într-o scenă - Profimedia

Donald Trump ar fi probabil surprins de "The Apprentice", a declarat marţi, la Cannes, regizorul Ali Abbasi despre filmul său biografic despre primii ani ai lui Trump ca mogul imobiliar, adăugând că este dispus să se întâlnească cu fostul preşedinte american pentru a discuta despre film, relatează Reuters.

"Nu cred că nu i-ar plăcea"

"The Apprentice", care poartă numele serialului de reality TV prezentat şi produs de Trump, care l-a făcut, de altfel, cunoscut, a avut premiera luni la Festivalul de Film de la Cannes, fiind primit cu ovaţii timp de opt minute şi cu recenzii mixte din partea criticilor, potrivit news.ro.

Articolul continuă după reclamă

Regizorul iranian Abbasi a declarat că speră ca filmul său să ajungă în cinematografe la jumătatea lunii septembrie, înainte de alegerile din noiembrie din SUA, la care Trump, în vârstă de 77 de ani, va încerca să le câştige pentru republicani.

Pe acelaşi subiect

"Nu cred neapărat că acesta este un film care nu i-ar plăcea (lui Trump), nu cred neapărat că i-ar plăcea, cred că ar fi surprins", a declarat Abbasi, în cadrul unui briefing de presă susţinut la Cannes.

Trump ameninţă să-l dea în judecată pe regizorul filmului

După premieră, un purtător de cuvânt al campaniei lui Trump a declarat că va intenta un proces împotriva filmului din cauza "afirmaţiilor vădit false ale acestor pretinşi regizori".

"Toată lumea vorbeşte despre faptul că el dă în judecată o mulţime de oameni, însă nu vorbeşte şi despre rata sa de succes", a spus Abbasi când a fost întrebat despre ameninţarea cu un proces. Echipa lui Trump ar trebui să vadă filmul "înainte de a începe să ne dea în judecată, pentru că eu cred că odată ce te afli în interiorul acelui personaj, te simţi diferit, iar noi suntem în interiorul acelui personaj", a adăugat regizorul.

Povestea se concentrează pe perioada în care Trump s-a aflat sub tutela avocatului Roy Cohn, mentorul său, care este portretizat şi în drama TV "Succession" de Jeremy Strong.

Sebastian Stan, care şi-a făcut un nume în trilogia "Captain America", îl interpretează pe Trump în timp ce evoluează de la anii de început de carieră, când lucra pentru afacerea tatălui său, la un magnat egocentric. Sebastian a descris pregătirea sa pentru rol ca pe un proces căruia i-a dedicat tot timpul pentru a-l înţelege pe Trump dincolo de personalitatea sa mediatică. "Este o fiinţă umană ca oricine altcineva, aşa că bănuiesc că toţi avem anumite coduri şi anumite principii, depinde doar care sunt acestea. Cred că este relativ pentru toată lumea", a declarat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Stiri externe » Trump l-ar putea da în judecată pe regizorul filmului "The Apprentice" în care joacă Sebastian Stan. Fostul preşedinte, prezentat ca violator într-o scenă