Antena Meniu Search
x

Ce preţ au biletele la Neversea 2022. Festivalul începe pe 7 iulie la Constanţa

Neversea 2022 e pe cale să dea tonul distracţiei la malul mării. Festivalul începe pe 7 iulie şi va dura până pe 10 iulie. Muzica va răsuna în Constanţa timp de patru zile, iar cei care vor să ia parte la evenimentul organizat pe plajă - cel mai mare de acest fel din Europa - mai pot achiziţiona încă bilete. Iată cât costă acestea, dar şi ce trebuie să ştiţi despre ediţia festivalului Neversea din acest an.

de Redactia Observator

la 03.07.2022, 15:23

Neversea 2022 începe pe 7 iulie la Constanţa
Neversea 2022 începe pe 7 iulie la Constanţa - Facebook Neversea

Mai sunt doar câteva zile până la cea de-a patra ediţie Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa. Organizatorii vin cu veşti despre accesul în festival şi sistemul de plată şi le recomandă fanilor să aleagă opţiunea de Check-in şi Top-up online pentru a se bucura de acces mai rapid pe The Island of Dreams. Check-in-ul online poate fi realizat până la eveniment, iar cei care aleg să îl facă la faţa locului trebuie să achite o taxă de 25 de euro la punctul de Ticketing. Organizatorii atrag atenţia că doar fanii înregistraţi în formularul de Check-in (online sau la locaţie) pot să primească brăţara de festival, în baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid şi a unei cărţi de identitate.

Check-in Neversea 2022. Cum se intră la festival

Cei care au achiziţionat mai multe bilete pot efectua Check-in-ul şi pentru prietenii lor. În cazul în care posesorul unui bilet doreşte să îl transfere către o altă persoană, acesta trebuie să selecteze online din contul lui de Check-in opţiunea de Transfer Bilet. Apoi trebuie să completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, email, telefon, localitate) şi să se asigure că biletul generat (pdf) ajunge în posesia noului destinatar.

După realizarea cu succes a Check-in-ului online, participanţii au posibilitatea să-şi creeze propria Puşculită de Festival. Astfel, fiecare participant îşi poate pune bani pe bilet, prin selectarea serviciului de Top-up. Suma încărcată va fi transferată şi activată pe brăţara de festival la orice punct de Credit Point din festival. Această modalitate de încărcare a brăţărilor va fi disponibilă şi în timpul festivalului şi va putea fi accesată direct din aplicaţia mobilă Neversea.

Pe acelaşi subiect

Tinerii sub 18 ani trebuie să aibă la ei, pe lângă biletul de acces şi actul de identitate, şi documentul care atestă acordul părinţilor. Acesta poate fi descărcat de pe parental-consent-ro NVS.docx, iar organizatorii recomandă să fie completat înainte de venirea la festival. Minorii sub 14 ani trebuie să vină însoţiţi de un părinte şi să deţină un bilet valid.

Cât costă un bilet la Neversea 2022

Bilete Neversea 2022. În acest moment, preţul biletelor nu a ajuns încă la valoarea maximă. Astfel, pentru un abonament General Access Basic - valabil pe toată durata festivalului - costurile sunt de 134 de euro + taxe, cu 50 de euro mai puțin decât la finalul acestei săptămâni (184 de euro + taxe). 

Sunt disponibile și bilete pentru cei care vor ajunge la festival doar o singură zi. Pentru ziua 1 sau ziua 4, prețul unui bilet este de 45,45 euro + taxe, iar pentru oricare din zilele 2 sau 3, prețul urcă la 54,55 euro + taxe. Există şi varianta unui bilet VIP, care oferă mai multe beneficii: biletele de o zi costă 104 euro + taxe, în timp ce abonamentul VIP valabil 4 zile costă 260 de euro + taxe. 

Program pentru ridicarea brăţărilor de acces la Neversea 2022

Organizatorii au pregătit şi anul acesta un program pre-festival, relatează news.ro. Asta înseamnă că fanii care au abonamente General Access îşi pot ridica brăţările de la festival, cu o zi înainte, pe 6 iulie, între 14:00 şi 22:00. În timpul festivalului, intervalul orar pentru ridicarea brăţărilor este între 14:00 şi 05:00. Cei care au abonamente VIP îşi pot ridica brăţările de la de la festival, cu o zi înainte,  pe 6 iulie, între 14:00 şi 22:00. În timpul festivalului, intervalul orar pentru ridicarea brăţărilor este între 14:00 şi 05:00. 

Şi în acest an, brăţara de festival este realizată din plastic reciclat – RPET. Organizatorii au pregătit peste 65.000 de brăţări de acces cu sistemul de plată integrat. În perimetrul festivalului, vor exista peste 25 de puncte de încărcare a brăţărilor, iar pentru a se mişca mai rapid, organizatorii recomandă opţiunea de Top-up online. Cei care doresc să îşi recupereze numerar banii de pe brăţară o pot face de la oricare dintre punctele Credit Point din festival sau la punctul din afara festivalului pâna luni, 11 iulie, ora 18:00, pentru tranzacţii cash. Participanţii care şi-au alimentat brăţările prin opţiunea Top-up online au posibilitatea să solicite restituirea sumelor necheltuite în cuantumul sumei încărcate online. Pentru refund online, fanii trebuie să completeze formularul de retur, disponibil din contul de festival creat iniţial, până la data de 15 iulie, ora 23:59.

Line-up Neversea 2022. Peste 150 de artişti la festival

Peste 150 de artişti din peste 20 de ţări vor veni la Festivalul Neversea 2022. Printre cei care vor urca pe scenele de la malul mării sunt: Tyga, Black Eyed Peas, Danny Avila, Manuel Riva, Dimitri Vegas & Like Mike. "Rapperul fenomen Tyga este cap de afiş în această vară la cea de-a patra ediţie Neversea şi vine pe mainstage cu un concert special. DJ-ul şi producătorul spaniol Danny Avila revine în iulie la malul mării cu un show electrizant. Lista DJ-ilor de pe mainstage este completată de Arias, DJ Dark & Mentol, Madeon (DJ Set), Manuel Riva şi Partydul Kiss FM & WRS (Special Guest)”, se arată în comunicat. Tot pe scena principală vor urca şi artişti români de top precum Delia, Carla’s Dreams, Smiley şi The Motans. Trio-ul de la One True Singer, format din Rareş, Adi şi Erika Isac, vine pentru prima oară în această vară la festivalul Neversea.

În acest an, spaţiile de depozitare pentru participanţi vor fi poziţionate înainte de poarta de acces, la cortul destinat pentru Lockers, pus la dispoziţie tot împreună cu partenerul Raiffeisen Bank. Obiectele interzise sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusive sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice (excepţie cremă de plajă), rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuţite, arme, obiecte contondente, bannere susţinute de beţe, scaune, lanţuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detaşabile, orice tip de obicete care pot răni.

Este permis accesul cu medicamente însoţite de prescripţie medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Ce preţ au biletele la Neversea 2022. Festivalul începe pe 7 iulie la Constanţa