Antena Meniu Search
x

Video Cea mai aşteptată reclamă din Marea Britanie a emoţionat întreaga lume. Spotul John Lewis a intrat deja în lupta pentru cel mai bun promo de Crăciun

Sezonul sărbătorilor de iarnă este încă departe, dar lupta pentru cea mai bună reclamă de Crăciun e în plină desfăşurare. Lanţul de magazine John Lewis şi-a lansat clipul de Crăciun. Cea mai aşteptată reclamă din Marea Britanie, care emoţionează mereu întreaga lume, impresionează şi anul acesta. Personajul principal - o familie care primeşte în grijă o fetiţă fără părinţi.

de Redactia Observator

la 11.11.2022, 21:40

Vezi și

Reclama lanţului britanic de magazine spune povestea înduioşătoare a sacrificiilor făcute de un bărbat de vârstă mijlocie. Numit Începătorul, clipul debutează cu protagonistul care încearcă ceva tineresc. În ciuda nenumăratelor căzături, protagonistul perseverează. Pare dependent de skateboard şi de cursurile de pe internet care îl învaţă să îşi păstreze echilibrul.

Când vine Crăciunul în clip, aflăm că bărbatul s-a antrenat din greu ca să uşureze adaptarea unei fetiţe pe care o va primi în plasament. Copila este adusă acasă la el de un asistent social şi strânge speriată la piept un skateboard. Chipul i se destinde, iar pe faţă îi apare un zâmbet timid când vede că şi familia care o va îngriji are aceeaşi pasiune, care îi uneşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Cea mai aşteptată reclamă din Marea Britanie a emoţionat întreaga lume. Spotul John Lewis a intrat deja în lupta pentru cel mai bun promo de Crăciun