Antena Meniu Search
x

Video Cea mai bună dansatoare de street dance din România se pregăteşte pentru competiţia internaţională. Alexandra Barac, gata să cucerească Europa

Vă anunţăm că cel mai bun dansator de street dance din România este de fapt, o dansatoare. Alexandra Barac este câştigătoarea unei competiţii de dans care a avut loc în Capitală.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 16.08.2021, 17:10

Vezi și

Aici unde s-au reunit cei mai buni dansatori din ţară care s-au duelat în finala electrizantă a concursului Dance Your Style. Alexandra se pregăteşte acum pentru următorul pas: o competiţie internationala, în decembrie. 

Am intrat şi noi în culisele concursului din Bucureşti, alături de Oase, colegul nostru îndrăgostit de stilul breakdance.  "Avem 16 stiluri. Fiecare dansator are un stil diferit. Ei trebuie să improvizeze pe ce aud, asta e super tare! Totul este improvizaţie. Habar nu au ce ii aşteaptă. Eu am norocul că am auzit mai devreme la repetiţie toate piesele, dar ei nu ştiu nimic. La acest concurs juriul este publicul. Fiecare o să aibă câte un cartonaş cu o culoare. Roşie sau albastră, după ce se termină, jocul începe şi ridicaţi cartonaşul", spune Oase.

Pe Alexandra, câştigătoarea competiţiei, am remarcat-o dinaintea duelurilor. Ea va reprezenta România la cel mai mare concurs internaţional din Johanesburg unde se va lupta cu participanţi din 33 ţări.

Alexandra: Este super tare. Super exciting.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai legat de dans?

Alexandra: Concursurile mele pe care le-am câştigat. Toate călătoriile mele pe care le-am făcut în ţară sau în afara ţării. Sunt prea multe.

"M-am bucurat de tot ce mi-a oferit dansul in tot timpul ăsta şi încă mă bucur! Mulţumesc lui Dumnezeu că încă sunt aici şi fac ceea ce îmi place", a spus Adrian Baranga, un alt dansator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Entertainment » Cea mai bună dansatoare de street dance din România se pregăteşte pentru competiţia internaţională. Alexandra Barac, gata să cucerească Europa