Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cele mai frumoase rochii de la Gala premiilor Oscar 2022. Ținuta care a întors toate privirile

După doi ani de pandemie, Gala premiilor Oscar s-a întors la strălucirea de odinioară. Vedetele și-au etalat pe covorul roșu ținutele atrăgătoare și bijuterii de mare clasă. Evenimentul a avut loc duminică, 27 martie, la Dolby Theatre din Hollywood.

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 10:59

Pastelurile au dominat covorul roșu la premiile Oscar 2022, dar și ținutele îndrăznețe care nu au lăsat loc imaginației. Halsey, fotomodelul Elsa Hosk, Alessandra Ambrosio și actrița Anya Taylor-Joy sunt doar câteva dintre aparițiile care au întors toate privirile. 

Desigur, nu au lipsit nici rochiile strălucitoare, ample, care amintesc de vechiul glamour de la Hollywood. Nicole Kidman, Jessica Chastain, Billie Eilish și Jada Pinkett Smith sunt doar câteva dintre aparițiile senzaționale. 

Pentru prima dată după 35 de ani, gala premiilor Oscar nu a mai avut o singură "gazdă" ci trei: Amy Schumer, Regina Hall şi Wanda Sykes. Dar intrarea lor în scenă a fost precedată de un clip înregistrat, special pentru gală, de Beyonce, cu cântecul, nominalizat, din "King Richard". Filmările au avut loc pe terenul de tenis unde au făcut primii paşi în tenis surorile Williams, a căror poveste o spune filmul. 

Pentru ca spectacolul să fie mai cursiv, organizatorii au decis ca opt premii să fie înmânate cu o oră mai devreme, o decizie foarte contestată în mediile cinematografice. Iar din cele opt trofee, patru au fost cucerite de "Dune", pentru sunet, montaj, muzică originală şi decor. Li s-au adăugat, în timpul galei, încă două, pentru imagine, şi, cum era de aşteptat, efecte speciale. 

Pe acelaşi subiect

Incident la Gala premiilor Oscar

Cel mai ciudat moment al galei s-a petrecut înainte de pauză: Will Smith a venit, din public, pe scenă şi l-a pălmuit pe Chris Rock, care făcuse o glumă deplasată despre soţia sa. Unii au putut crede că incidentul fusese regizat dar era cât se poate de spontan. 

În pauză, Denzel Washington s-a străduit să-l calmeze pe Smith. Iar în partea a doua, acesta a urcat din nou pe scenă, de data aceasta pentru primul său Oscar: trofeul celui mai bun actor, pentru "King Richard". Cu lacrimi în ochi, el a cerut iertare pentru gestul său. 

Will Smith: Arta imită viaţa. Eu arăt acum ca un tată nebun, ca un tată nebun, cum se spunea despre Richard Williams. Dar iubirea te poate îndemna să faci lucruri nebuneşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Cele mai frumoase rochii de la Gala premiilor Oscar 2022. Ținuta care a întors toate privirile