Antena Meniu Search
x

Video Chanel, prezentare de modă neobişnuită. 60 de fotomodele au defilat pe străzile din Manchester. Ce i-a inspirat pe creatori

Spectacol de modă într-un decor neobişnuit. Defilarea celebrei case de modă Chanel în oraşul Manchester a fost de departe evenimentul de fashion al săptămânii. Iar imaginile vorbesc de la sine chiar şi pentru un nepriceput în domeniu. 

de Redactia Observator

la 08.12.2023, 17:12

Chanel, prezentare de modă neobişnuită. 60 de fotomodele au defilat într-un decor care imită viața străzile din Manchester. Ce i-a inspirat pe creatori
Chanel, prezentare de modă neobişnuită. 60 de fotomodele au defilat într-un decor care imită viața străzile din Manchester. Ce i-a inspirat pe creatori

Deşi alegerea străzilor şi clubului din oraşul industrial a fost considerată iniţial excentrică, creatorii casei de modă franceze au declarat că au fost inspiraţi de viaţa de noapte de acolo.

Spectacol de modă într-un decor neobişnuit

Cele 60 de fotomodele au defilat în ţinute care combină stilul consacrat al casei Chanel cu spiritul excentric al formaţiilor brit-pop şi punk.

Aşa că nu au lipsit nici sacourile clasice - de data aceasta în culori electrice, nici pantalonii scurţi cu tăieturi clasice, sau costumele din piele şi rochiile de voal asortate cu bluze de trening.

La eveniment au participat o mulţime de vedete printre care Kirsten Stewart, Hugh Grant sau Gene Gallagher, fiul solistului Oasis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Entertainment » Chanel, prezentare de modă neobişnuită. 60 de fotomodele au defilat pe străzile din Manchester. Ce i-a inspirat pe creatori