Antena Meniu Search
x

Chris Rock, prima reacţie după ce a fost pălmuit de Will Smith la gala Oscar. Comediantul a izbucnit în lacrimi

Chris Rock a izbucnit în lacrimi pe scenă la primul său spectacol de stand-up, după incidentul de la Oscar unde a primit o palmă de la Will Smith, spunând că „încă procesează” incidentul.

de Redactia Observator

la 31.03.2022, 16:37

Incident Oscar
Chris Rock, prima reacţie după ce a fost pălmuit de Will Smith la gala Oscar - Profimedia / Shutterstock

Videoclipul exclusiv obținut de The New York Post a arătat momentul de stand-up al lui Chris Rock, pus în scenă pentru prima dată de la scandalul de la Premiile Oscar, apărând în fața fanilor, în Boston, miercuri seara.

"Uau, OK!", a exclamat el pe scena de la Wilbur Theater, îmbrăcat într-un costum alb, în faţa celor 1.000 de persoane adunate să-l aplaude. După ce a primit un răspuns cald din partea mulțimii, Chris Rock a fost emoționat și a spus: "Lasăţi-mă să fac spectacolul!". După câteva momente de aplauze, Chris Rock a vorbit şi despre "elefantul din cameră".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"Cum a fost weekend-ul vostru?", a început el făcând cu ochiul şi stârnind un val de râsete. "Nu am idee despre ce s-a întâmplat, aşa că dacă ai venit să auzi asta, am un întreg show pe care l-am scris înainte de acest weekend. Încă analizez ce s-a întâmplat. Aşa că, la un moment dat voi vorbi despre asta. Şi va fi serios şi amuzant. Dar acum voi spune nişte glume ", a spus Rock. 

Chris a continuat apoi cu spectacolul său.

Reacţia Academia Americană de Film după incidentul de la Oscar

La începutul zilei, Academia Americană de Film a anunțat că incidentul şocant care îl are în prim plan pe Will Smith reprezintă o încălcare a codului de conduită. Și când vedeta King Richard a fost rugată să plece în urma incidentului, acesta a refuzat. Într-o declarație publicată pe 30 martie pentru Hollywood Reporter, reprezentanții premiilor Oscar au dezvăluit că au început „audierile disciplinare” cu privire la incidentul de pe scenă în ceea ce îl priveşte pe Will, 53 de ani.

Academia a scris în mesajul lor usturător: „Acțiunile domnului Smith la cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar au fost un eveniment profund șocant și traumatizant la care am fost martori atât în persoană cât și la televizor. Domnule Rock, ne cerem scuze pentru ceea ce ați experimentat pe scena noastră și vă mulțumim pentru rezistența în acel moment. De asemenea, ne cerem scuze nominalizaților, oaspeților și telespectatorilor noștri pentru ceea ce s-a întâmplat în timpul a ceea ce ar fi trebuit să fie un eveniment de sărbătoare”.

Au adăugat apoi că Will Smith aparent a refuzat să părăsească spectacolul: „Lucrurile s-au desfășurat într-un mod pe care nu l-am fi putut anticipa. Deși am dori să clarificăm că domnul Smith a fost rugat să părăsească ceremonia și a refuzat, recunoaștem, de asemenea, că am fi putut gestiona situația altfel.”

Potrivit TMZ, doi oficiali ai premiilor Oscar - David Rubin, care este președintele Academiei, și Dawn Hudson, CEO-ul lor - au fost persoanele care i-au cerut lui Will să plece.

„Consiliul a inițiat astăzi proceduri disciplinare împotriva domnului Smith pentru încălcări ale Standardelor de conduită ale Academiei, inclusiv contact fizic inadecvat, comportament abuziv sau amenințător și compromiterea integrității Academiei. Domnului Smith i se oferă un preaviz de cel puțin 15 zile cu privire la vot cu privire la încălcările și sancțiunile sale, precum și posibilitatea de a fi audiat în prealabil printr-un răspuns scris”, relatează Academia, potrivit The Sun.

De ce l-a pălmuit Will Smith pe Chris Rock

Incidentul în cauză a avut loc în mijlocul celei de-a 94-a ediţii anuale a Premiilor Academiei, atunci când Rock a prezentat pe scenă categoria cel mai bun lungmetraj documentar. Comediantul a început să vorbească despre celebrităţile din public înainte de a ieşi din scenariu pentru a face o glumă despre soţia lui Smith, Jada Pinkett Smith şi capul ei ras. (Actriţa are alopecie, o afecţiune care duce la căderea părului.)

"Jada, te iubesc: G.I. Jane 2, abia aştept să-l văd", a spus Rock referindu-se la filmul de acţiune din 1997 în care personajul lui Demi Moore are capul ras.

Smith a râs iniţial. Dar după ce s-a întors către Jada Pinkett Smith şi a observat că nu i-a plăcut gluma, a urcat pe scenă pentru a-l plesni pe Rock în faţă. La început, toată lumea - inclusiv Rock - a crezut că este o glumă.

"Oh, uau", a spus Rock în timp ce Smith a coborât de pe scenă. "Uau. Will Smith tocmai m-a lovit". Odată întors pe scaun, Will Smith i-a strigat cu ură: "Nu mai pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită!". Rock a părut vizibil nedumerit pe scenă şi s-a străduit să-şi adune gândurile. "Aceasta a fost, uh, cea mai mare noapte din istoria televiziunii", a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Chris Rock, prima reacţie după ce a fost pălmuit de Will Smith la gala Oscar. Comediantul a izbucnit în lacrimi