Antena Meniu Search
x

Video Cine este DJ-ul care a creat cea mai căutată piesă printre români pe Shazam

Radu Lăţcan, sau Qodes, cum îi este numele de scenă, este omul din spatele hitului “Una Favela”, piesa cântată de Antonia. A devenit cea mai căutată melodie printre români pe Shazam.

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 11.07.2022, 15:28

Vezi și

“Una Favela” este acea melodie care ne aduce aminte de plimbările lungi cu maşina în nopţile de vară şi care a umplut undele radio în această perioadă. A fost creată spontan, într-o sesiune târzie la studio. DJ-ul a împărtășit cu echipa Observator cum și-a ales numele de scenă “Qodes” și care este semnificația acestuia. “Eu la baza sunt contabil şi am folosit câțiva ani coduri contabile și am zis să nu uit de unde am plecat”, a declarat acesta.

Piesa care a devenit celebră la scurt timp după lansarea ei este un real succes, chiar dacă, inițial, melodia originală nu avea voce. “Merge foarte bine, sunt foarte onorat să o am pe piesă. Piesa originală nu avea voce, mi s-a propus un feat cu Antonia și a prins foarte bine”.

Versurile au fost scrise de Irina Rimes și așa cum spune Radu Lățcan, piesa “se referă la viața de favelă a unei fete sărace, dragoste, vară”.

Părinții tânărului Dj i-au fost alături acestuia în drumul său spre succes, iar mama sa a fost cea care i-a inspirat pasiunea pentru muzica electronică. “Ai mei m-au susținut foarte mult pe partea de muzică, mai ales mama mea. Ea era Dj, la modul ca ea a introdus muzica electronică în casă”, a declarat Radu.

Pe acelaşi subiect

“Antonia este un artist complet, un artist cunoscut. Mi-a plăcut și ce am auzit  și mi-am zis că sigur va avea intrare și pe radio și pe TV”, adaugă acesta.

Dj Qodes, un artist cunoscut internațional

Artistul a mărturisit că este ascultat și de oamenii din afară și că piesele sale se află deja în top în țări precum Grecia sau Ungaria. „Sunt ascultat. Am intrat în topuri în Grecia, cea mai recentă și surprizăntoare intrare în top a fost în Ungaria cu o piesă în limba română cu vocea actorului Victor Rebenciuc“

Acesta încă lucrează la emoțiile pe care le are în fața camerelor. “Sunt in public și în fața camerei un pic emotiv, în rest sunt ok cu mine”, spune Dj Qodes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Cine este DJ-ul care a creat cea mai căutată piesă printre români pe Shazam