Antena Meniu Search
x

Video Concertele anului 2023. Ce artişti vor veni în România anul viitor

Multe surprize, nume celebre... 2023 se anunţă bogat din acest punct de vedere. Lista artiştilor care vor veni în ţara noastră este interesantă, unii sosesc pentru prima dată, alţii, deja sunt învăţaţi cu România!

de Redactia Observator

la 30.12.2022, 13:12

Vezi și

Eros Ramazzotti deschide seria concertelor grandioase. Artistul italian -cu peste 70 de milioane de discuri vândute -urcă pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pe 23 aprilie. Şi nu este la prima lui vizită... de lucru în România: de-a lungul timpului a cântat publicului din Capitală, din Cluj-Napoca, dar şi din Sibiu.

Robbie Williams vine la Summer in the City

Următoarea dată importantă în calendar este 20 mai 2023! Consacrata trupă de dans irlandez Lord of The Dance revine tot pe scena Sălii Palatului, cu un spectacol aniversar, care marchează 25 de ani de turnee mondiale. 

Cel mai nou festival de muzică anunţat în Bucureşti, Summer in the City, îl aduce ÎN IUNIE pentru prima dată în ţară noastră pe Sam Smith. Câştigător al unui premiu Oscar pentru "Cea mai originală melodie", artistul are mai multe hituri care au depăşit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube.

Pe acelaşi subiect

La acelaşi festival va cânta şi Robbie Williams. Artistul, care a intrat în Cartea Recordurilor pentru 1,6, milioane de bilete vândute într-o singură zi, a susţinut primul spectacol în România în 2015.

The Hollywood Vampires, supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johhny Depp şi Joe Perry, revine la Bucureşti pe 8 iunie 2023, în cadrul unui concert organizat în aer liber, la Romexpo.

Pe 26 iulie, pe Arena Naţională vor răsuna ritmurile consacrate ale trupei Depeche Mode, care revine în ţara noastră să îşi promoveze noul album Memento Mori, al 15-lea disc al formaţiei. 

Dave Gahan, solist vocal Depeche Mode: Multe dintre aceste piese au fost scrise de-a lungul ultimilor ani. Este un album terminat, nu mă aşteptam, sincer să fiu nu este ceva pentru care m-am pregătit, la început am pus puţină rezistenţă, îmi ziceam că nu ştiu dacă mai vreau să mai fac asta. 

Depeche Mode a cântat, de-a lungul timpului, în faţa a peste 35 de milioane de fani din lumea întreagă, inclusiv din România, iar în 2020 trupa a fost inclusă pe celebra listă Rock and Roll Hall of Fame. 

2023 promite să ne aducă şi o avalanşă de festivaluri: Untold, Neversea, Electric Castle şi Summer Well vin cu artişti în premieră pentru România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » Concertele anului 2023. Ce artişti vor veni în România anul viitor