Antena Meniu Search
x

Video Tema petrecerii de Revelion din New York. Faimosul glob de peste 5.400 kg va fi coborât în Times Square de Anul Nou

Cu zăpadă sau fără, cu temperaturi prea ridicate sau scăzute, Revelionul e intampinat în întreaga lume cu petreceri şi speranţe. Asta se întâmplă şi la New York. Oraşul se găteşte de marea sărbătoare în celebra piaţă Times Square. Şi tot acolo, şamanii aduc previziuni aşteptate de întreaga lume cu sufletul la gură. 

de Redactia Observator

la 29.12.2022, 22:45

Vezi și

Impunător şi strălucitor ca în fiecare an, globul din Times Square este pregătit să-şi arate splendoarea. Pentru festivităţile de sâmbătă a fost decorat cu aproape 200 de piese noi, din cristale Waterford. Muncitorii care au terminat de lucrat la celebrul glob se înghesuie acum la fotografii.

Revelion 2023 în Times Square

Tema aleasă de organizatori anul acesta este Darul Iubirii. Noile cristale au gravate pe ele inimi întrepătrunse, lucrate manual, de meşteşugarii irlandezi: "În fiecare an venim cu un mesaj nou - Darul Păcii, Darul Iubirii, Darul Prieteniei... Dar cred că iubirea este mai importantă. Şi nu vorbim doar despre iubirea pentru prieteni, familie, ci pentru întreaga lume"

Milioane de oameni vor privi, la trecerea dintre ani, cum globul de peste 5.400 de kilograme va fi coborât în centrul Manhattanului. Pentru că anul acesta au fost ridicate şi restricţiile legate de pandemie, petrecăreţii din Times Square, dispuşi să înfrunte frigul şi aglomeraţia, se vor putea distra toată noaptea.

Pe acelaşi subiect

Tot în inima New Yorkului, oamenii de toate vârstele s-au adunat la Good Riddance Day. Obiceiul spune că, pentru a lăsa în urmă toate frustrările şi dezamăgirile anului care s-a scurs, participanţii trebuie să scrie pe o foaie regretele. Apoi hârtia este ruptă în bucăţele, iar furia acumulată întregul an este descărcată pe un sac de box. 

Previziunile şamanilor pentru Anul Nou

Şamanii peruvieni au anunţat şi ei, conform tradiţiei, previziunile pentru noul an. Deşi au anunţat că pacea ar putea veni abia în 2024, aceştia au făcut o pledoarie pentru a pune capăt războiului din Ucraina, au binecuvântat poze cu chipul fotbalistului brazilian Pele şi s-au rugat pentru mai multe nume sonore de pe scena politică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Tema petrecerii de Revelion din New York. Faimosul glob de peste 5.400 kg va fi coborât în Times Square de Anul Nou