Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Concertul Coldplay de pe Arena Naţională. Ce vor primi gratuit fanii care şi-au cumpărat bilet. Mulţi au venit din Europa, să vadă trupa din nou

Concert Coldplay la Bucureşti, pe Arena Naţională, pe 12 şi 13 iunie. Membrii trupei britanice Coldplay, care vor susţine în această seară primul concert pe Arena Naţională, s-au plimbat în Centrul Vechi şi au postat pe Instagram primele imagini din România. Fanii străini au umplut hotelurile din Bucureşti, nerăbdători să danseze pe melodiile celebre ale formaţiei. Iată cu ce obiecte nu puteţi intra la concertul Coldplay din Capitală.

de Ingrid Tîrziu

la 12.06.2024 , 17:56

Este mare sărbătoare pentru fanii Coldplay! Trupa britanică va cânta pentru prima dată în România, în 3 ore. Regalul muzical începe azi, la Arena Naţională şi continuă şi mâine, cu un al doilea concert, tot acolo. Nu doar fanii români se bucură de prezenţa artiştilor aici. Ci şi cei din străinătate, care profită de ocazie să facă o călătorie la noi în ţară. Hotelurile din Bucureşti sunt pline de turişti, mulţi dintre ei sosiţi special pentru acest eveniment muzical, cel mai important de până acum, din acest an.

Turişti străini, în România, la Coldplay

"Sunt din Portugalia. Am venit pentru câteva zile de vacanţă şi, de asemenea, aşteptăm şi concertul Coldplay", spune o turistă. "Suntem din Bulgaria, am venit pentru concert. Soţul meu a cumpărat biletele pentru spectacol acum 3, 4 luni", povesteşte o altă femeie.

Vezi și

"Este trupa noastră preferată, suntem fericiţi că e aproape de noi, trăim în Sofia, şi ne bucurăm că putem fi parte a unui eveniment grandios precum acesta", spune un bărbat.

Pe acelaşi subiect

Trupa Coldplay, plimbare în Centrul Vechi

Artiştii au sosit de aseară în România, au făcut chiar şi nişte probe de sunet pe Arena Naţională şi au lăsat loc şi pentru o scurtă plimbare prin Centrul Vechi. De altfel, tot aseară au postat şi pe Instagram primele imagini din România! Artiştii au fost profund impresionaţi de un bărbat care cântă pe stradă, în Lipscani, aşa că au urcat momentul pe Internet, să îl vadă o lume întreagă.

Se va da apă gratis la concertul Coldplay

Mulţi au venit de la ora 12, pentru ca la ora 17 să intre deja în stadion. Primii fani deja sunt înăuntru, mai sunt alţii care aşteaptă la coadă. Este o mobilizare mare de forţe. de altfel, este cel mai vândut dublu concert pe un stadion din România, după Metallica. Cei care au venit din alte ţări şi care au mai văzut acest concert au mărturisit că este o experienţă care trebuie trăită măcar o dată în viaţă. 

Este un concert foarte sustenabil. Sistemul din care este făcută scena şi tot ce înseamnă aparatura - produce energie regenerabilă. Fanii vor primi brăţări pe care la final le vor returna pentru alte concerte, iar dacă veniţi cu o sticlă de 750 ml din plastic reutilizabil, veţi putea primi apă gratis pe tot parcursul concertului Coldplay

Ingrid Tîrziu Like

Cred că sunt în locul în care mi-am dorit să fiu dintotdeauna: în faţa voastră, vorbind despre oameni şi întâmplările lor.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Entertainment » Concertul Coldplay de pe Arena Naţională. Ce vor primi gratuit fanii care şi-au cumpărat bilet. Mulţi au venit din Europa, să vadă trupa din nou