Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Concert Coldplay pe 12 şi 13 iunie, pe Arena Naţională. STB a anunţat cum se modifică traseele

Concert Coldplay 2024. Mult aşteptata trupă concertează la București în 12 și 13 iunie, pe Arena Națională. Societatea de Transport București (STB) anunță măsuri de reorganizare temporară a serviciului de transport, în contextul desfășurării concertului.

de Redactia Observator

la 10.06.2024 , 13:03

- Shutterstock

Biletele la Coldplay s-au epuizat cât ai fredona un refren. Pe site-urile de profil se revând la suprapreţ cu sute sau chiar mii de euro. Cei mai înfocaţi fani care nu au prins bilete in România nu s-au lăsat descurajaţi: au căutat la agenţile de turism pachete peste hotare. Ungaria, Roma sau Berlin sunt cele mai căutate destinaţii pentru un concert memorabil. 

Concert Coldplay pe Arena Naţională

Coldplay este una dintre cele mai cunoscute formaţii de rock alternativ şi piano rock din lume. A vândut peste 50 de milioane de albume și este cunoscută pentru melodii precum: "Speed of Sound", "Clocks" și "Viva la Vida".

Articolul continuă după reclamă

Spectacolele fac parte din turneului Music of the Sphere care începe în Filipine.

Pe acelaşi subiect

Pentru concertul trupei Coldplay pe Arena Națională, ȋn zilele de miercuri și joi, 12, respectiv 13 iunie, STB anunță că de la ora 08:00, circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Pierre de Coubertin, pe tronsonul cuprins ȋntre Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea ȋn stadion.

STB anunță cum se modifică traseele

Având în vedere aceste măsuri, STB va modifica circulația mijloacelor de transport public de pe liniile 86, 90, 104 și 143.

Astfel, linia de troleibuz 86 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă. Linia de troleibuz 90 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Semănătoarea” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă. Linia de autobuz 104 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Complex Comercial Pantelimon” și intersecția Șos. Iancului/Bd. Pierre de Coubertin, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Șos. Iancului, Șos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, după care va urma traseul actual. Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Str. Baicului/Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat, pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul „Baicului” (aferent liniilor 69, 85 și 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, după care va urma traseul actual.

Suplimentar, STB va aplica măsura de înființare a două linii speciale, 700 și 87, cu trasee care converg spre stadion. Așadar, linia 700 va funcţiona pe un traseu cuprins ȋntre stația „Piaţa Unirii 2” și terminalul „Arena Naţională”, cu intervale de succedare programate la aproximativ 10 minute, astfel:

Pe sensul spre Piața Unirii: Str. Tony Bulandra, Str. Vatra Luminoasă, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, Piaţa Alba Iulia, Bd. Unirii, „Piaţa Unirii 2”; Pe sensul spre Arena Națională: stația „Piaţa Unirii 2”, Bd. Unirii, Piaţa Alba Iulia, Bd. Decebal, Şos. Mihai Bravu, Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă

Linia 87 va funcţiona pe un traseu cuprins ȋntre stația „Piaţa Romană” și terminalul „Arena Naţională” (comun cu traseul liniei 86), cu intervale de succedare programate la aproximativ 10 minute, astfel:

Pe sensul spre Arena Națională: stația „Piaţa Romană”, Bd. Dacia, Str. Traian, Str. Iancu Cavaler de Flondor, Bd. Pache Protopopescu, Str. Matei Voievod, Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă; Pe sensul spre Piața Romană: Str. Tony Bulandra, Str. Vatra Luminoasă, Str. Matei Voievod, Bd. Pache Protopopescu, Str. Iancu Cavaler de Flondor, Str. Traian, Bd. Dacia, stația „Piața Romană”.

Totodată, în intervalele orare 14:35–21:00 și 22:50–01:20 din zilele de miercuri și joi, linia de troleibuz 90 va funcționa cu parcul de vehicule suplimentat, asigurând intervale de succedare de aproximativ 10 minute. În intervalul orar 22:30–00:30 din zilele menționate, liniile de noapte N1 şi N10 vor funcționa cu parcul de vehicule suplimentat, asigurând intervale de succedare de aproximativ 10 minute.

2024 va fi anul muzicii în oraşele europene

2024 va fi anul muzicii în oraşele europene. Taylor Swift va susţine nu mai puţin de patru spectacole la Paris, la Londra vom putea merge pentru Pink, iar Madridul ascultă rock cu Metallica. Mai aproape de România, formaţia legendară va concerta la Varşovia. Iar pentru Depeche Mode putem alege să mergem la Budapesta, Praga sau Milano.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Entertainment » Concert Coldplay pe 12 şi 13 iunie, pe Arena Naţională. STB a anunţat cum se modifică traseele