Antena Meniu Search
x

Video Contract de 300 de milioane de dolari pentru Johnny Depp după ce a câştigat procesul cu Amber Heard. Producătorii îl vor din nou în "Piraţii din Caraibe"

Cei de la Disney îl vor, din nou, pe Johnny Depp în rolul căpitanului Jack Sparrow din Piraţii de Caraibe. Actorul fusese scos din cărţi odată cu acuzaţiile de violenţă domestică aduse de Amber Heard, dar - odată ce a câştigat procesul de calomnie - a devenit, din nou, dezirabil pentru producţiile destinate tinerilor.

de Redactia Observator

la 29.06.2022, 08:51

Vezi și

Compania Disney este dispusă să îi ofere 300 de milioane de dolari pentru a reintra în rolul celebrului pirat. In timpul procesului, Johnny Depp a fost întrebat de avocata fostei sale soţii dacă ar accepta să revină în distribuţia Piraţilor din Caraibe pentru 300 de milioane de dolari.

Iar răspunsul actorului a fost scurt: "Nu,!" aşa că presa mondenă face acum ironii la adresa actorului şi sugerează că negocierile ar trebui să pornească de la 301 de milioane de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Contract de 300 de milioane de dolari pentru Johnny Depp după ce a câştigat procesul cu Amber Heard. Producătorii îl vor din nou în "Piraţii din Caraibe"