Antena Meniu Search
x

Video Cum au petrecut vedetele de la Hollywood ziua de Paşte. Joe Biden şi Prima Doamnă au primit zeci de copii la Casa Albă

Vedetele de Hollyowood au avut un sfârşit de săptămână plin - au celebrat Paştele cu familiile şi au împărţit cadouri. Fanii fotomodelelor au primit şi ei daruri - fotografii proaspete, cu divele în ţinute...de sărbătoare. Au fost momente speciale şi la Casa Albă. Joe Biden şi Prima Doamnă au primi musafiri zeci de copii. 

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 20:56

Vezi și

Zeci de copii s-au adunat pe peluza din faţa Casei Albe ca să caute ouă roşii de Paşte, o tradiţie veche de peste 150 de ani. 

Madonna, Paştele alături de copii

Madonna a petrecut Paştele alături de copiii ei, pentru care a pregătit multe surprize. Toată familia a participat la vânătoare de ouă şi de comori. La sfârşitul zilei, câştigătorii au primit aplaude şi premii. 

Heidi Klum a fost înconjurată şi ea de cei trei copii adolescenţi ai ei, care s-au bucurat de goana după daruri ca în copilărie. După ce a petrecut Paştele împreună cu familia, fotomodelul şi-a rezervat sfârşitul zilei doar pentru ea. A pozat provocator la piscină. 

Altă divă care nu s-a sfiit să renunţe la haine este Halle Berry, care a ieşit dezbrăcată pe balcon, ca să se bucure de un pahar ci vin. 

Tot în familie a petrecut şi Stanley Tucci

Fericit, actorul a umplut Instagram-ul cu fotografii de la masa festivă, la care s-au aşezat trei generaţii. Bonus, le-a dat familor şi un clip în care îi învaţă să gătească mâncăruri de sărbătoare.

Paştele a fost o ocazie specială şi pentru familia Trump. Deşi a lipsit de la proces, Melania i-a fost alături soţului la masa festivă. Cei doi au luat prânzul la Mar A Lago, unde au fost surprinşi cum discutau aprins. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Cum au petrecut vedetele de la Hollywood ziua de Paşte. Joe Biden şi Prima Doamnă au primit zeci de copii la Casa Albă