Antena Meniu Search
x

Chefi fără limite și Tazz livrează meniul cu preparatele câștigătoare din finală

Miercuri, 27 aprilie, de la ora 20.30, Chefi fără limite, cooking show-ul de la Antena 1 își desemnează marele câștigător. Laura, Nobo și Istvan vor lupta pentru a obține cât mai multe farfurii din partea unui juriu ales pe sprânceană. Cei care vor decide cine merită trofeul Chefi fără limite sunt Chef Ettore Botrini, unul dintre cei mai apreciați chefi din Grecia, deținătorul unei stele Michelin, Chef Adam Kodovas și Chef Vasilis Mouratidis, doi dintre jurații Chefi la cuțite varianta grecească, Chef Florin Dumitrescu, aflat pentru prima oară în postura de a juriza o finală și Marius Tudosiei și Chef Iosif Ștefănescu, care pe lângă rolul de co-prezentatori ai emisiunii sunt și doi mari cunoscători ai artei gastronomice.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 27.04.2022, 10:39

Regulile finalei sunt și ele speciale. Cei trei concurenți au de pregătit un starter, un main course și un desert. Fiecare preparat va fi notat separat de juriu, iar la final cel care va obține cea mai mare medie va fi desemnat câștigător. Chefi fără limite și Tazz le oferă și de această dată telespectatorilor posibilitatea de a gusta preparatele câștigătoare. Meniul de finală va conține preparatul clasat pe primul loc în fiecare dintre cele trei probe și va fi disponibil în aplicație încă din seara finalei.

Pre-comanda se va putea plasa chiar din ziua finalei, iar comenzile și livrările vor fi valabile până la finalul săptămânii. Astfel, telespectatorii din orașele București, Cluj, Timișoara, Brașov, Iași și Constanța vor putea să își comande fie preparatele preferate din meniu, fie întreg meniul câștigător direct la ei acasă, doar prin Tazz.

Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu luptă miercuri seara pentru marele trofeu Chefi fără limite. După o călătorie de două luni prin 10 destinații spectaculoase de pe meleaguri elene, după zeci de misiuni și sesiuni de gătit în cele mai dificile condiții, a venit momentul mult așteptat. Laura și Nobo din echipa lui Chef Sorin Bontea și Istvan din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu se vor înfrunta pe 27 aprilie, de la ora 20.30 în preparate spectaculoase pentru mult râvnitul titlu de Chef fără limite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cine e responsabil în cazul elevului violat de 2 ori la şcoală?

Observator » TV » Chefi fără limite și Tazz livrează meniul cu preparatele câștigătoare din finală