Antena Meniu Search
x

De ce l-a refuzat Paris Hilton pe Preşedintele Statelor Unite ale Americii: „Mi-au spus că îmi dau un elicopter”

Paris Hilton a refuzat o cină organizată de preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, pentru a ajunge la nunta lui Britney Spears.

de Antonia Roşu

la 07.07.2022, 14:44

De ce l-a refuzat Paris Hilton pe Preşedintele Statelor Unite ale Americii
De ce l-a refuzat Paris Hilton pe Preşedintele Statelor Unite ale Americii - Profi Media

Vedeta a apărut în emisiunea lui Jimmy Kimmel unde a explicat de ce a fost nevoită să îl refuze pe Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Aceasta a fost invitată în calitate de DJ la o cină oficială organizată de către Casa Albă, la vila Getty, în Los Angeles.

Paris Hilton a trebuit însă să refuze oferta preşedintelui pentru a putea participa la nunta bunei sale prietene, Britney Spears. Cântăreaţa s-a căsătorit cu Sam Ashgari într-o ceremponie restrânsă, găzduită în propria sa reşedintă din Los Angeles.

"Îmi pare rău, dar a trebuit să spun nu”

Joe Biden i-a oferit vedetei un elicopter care să o aducă direct de la nunta lui Britney, însă Paris nu a stat pe gânduri şi a refuzat imediat. „Le-am spus că nu am de gând să ratez aşa ceva. Ei mi-au spus că îmi dau un elicopter pentru a mă putea întoarce oricând. Nu puteam pur şi simplu să tot vin si să tot plec de la nunta lui Britney cu un elicopter, aşa că îmi pare rău, dar a trebuit să spun nu”, a explicat Paris Hilton în cadrul talk-showului.

Aceasta a descris apoi nunta lui Britney Spears ca fiind „una din cele mai frumoase seri" pe care le-a trăit. Paris a celebrat cununia celor doi alături de vedete precum Drew Barrymore, Selena Gomez şi Madonna. “A fost minunat să văd un om care a suferit atât de mult în ultimii 13 ani că are parte, în sfârşit, de finalul fericit pe care îl merită.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » De ce l-a refuzat Paris Hilton pe Preşedintele Statelor Unite ale Americii: „Mi-au spus că îmi dau un elicopter”