Antena Meniu Search
x

Video Dolce & Gabbana, expoziție grandioasă. Vedete precum Cher, Naomi Campbell sau Demi Moore au fost prezente la evenimentul de la Milano

Aniversare cu stil pentru Dolce & Gabbana. Celebrul brand italian împlineşte anul acesta 40 de ani. O petrecere grandioasă a fost organizată în acest weekend la Milano. De la eveniment nu au lipsit vedete precum, Cher, Naomi Campbell sau Demi Moore. Cei care nu au fost invitaţi la petrecere pot admira cele mai reprezentative ţinute ale casei de modă la o expoziţie uriaşă găzduită de Palatul Regal.

de Redactia Observator

la 08.04.2024, 20:57

Vezi și

Răspândită pe mai multe etaje ale Palatului, expoziţia "Din inimă, către mâini" - este declaraţia de dragoste, pe care cei doi designeri, Domenico Dolce şi Steffano Gabbana, o fac culturii italienie, care le-a fost sursă de inspirație și muza marIi case de modă.

Totul, de la mâncarea italiană, până la mozaicurile din biserici, ocupă un loc de cinste în expoziţiA aniversare.

Aniversare cu stil pentru Dolce & Gabbana

Într-o încăpere dedicată artei lucrării sticlei venețiane, rochiile împodobite în cristale argintii strălucesc între oglinzile fin lucrate și candelabrele superbe.

Pe acelaşi subiect

Florence Müller, istoric de artă și modă: Procesul de creare a unei expoziții este extrem de complicat. Începe cu aprofundarea istoriei și arhivelor, explorarea a ceea ce s-a păstrat, moștenirea casei de modă.

În altă sală din opulentul palat este o explozie de culoare: creaţii insipirate de ceramica antică din Sicilia şi tapet cu scene din Roma antică împodobesc pereții.

Florence Müller, istoric de artă și modă: Punerea în scenă a acestei expoziţii vorbeşte de la sine. Nu trebuie neapărat să citeşti textul introductiv din fiecare cameră pentru a înțelege mesajul. Scenografia este oglindită în haine și invers.

Supermodelul Naomi Campbell a fost prima dintre vedetele care au păşit pe covorul albastru de la Milano. Spermodelul a purtat un costum șic, supradimensionat pe care l-a asortat cu cercei lungi şi un colier cu diamante.

Cher a fost şi ea alături de cei doi designeri. A apărut la eveniment alături de iubitul său mai tânăr cu aproape 40 de ani, Alexander Edwards, cu care s-a asortat perfect purtând ținute alb-negru.Cea care a reuşit să fure toate privirile a fost, însă, Demi Moore. Actriţa în vârstă de 61 de ani a purtat o rochie complet transparentă din plasă argintie, lăsându-şi la vedere silueta fără cusur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » Dolce & Gabbana, expoziție grandioasă. Vedete precum Cher, Naomi Campbell sau Demi Moore au fost prezente la evenimentul de la Milano