Antena Meniu Search
x

Video După aproape doi ani de aşteptare, cel de-al 25-lea film din seria "James Bond" are premiera pe marile ecrane

Au mai rămas doar câteva ore până la premiera celui de-al 25-lea film din seria "James Bond". La evenimentul de la Royal Albert Hall sunt aşteptate vedete de la Hollywood, dar membri ai Casei Regale Britanice şi numeroase personalităţi. Pentru a marca lansarea istorică, Madame Tussauds a organizat o expoziţie cu figurinele de ceară ale tuturor celor şase agenţi, iar în Los Angeles pot fi admirate 35 de vehicule făcute celebre de franciză.

de Redactia Observator

la 28.09.2021, 17:20

Vezi și

După 18 luni de amânări, aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii francizei lansate în urmă cu aproape jumătate de secol. 

Daniel Craig, actor: Este un film Bond şi este făcut pentru a fi urmărit în cinematografe.  Trebuia doar să mă relaxez, nu era ceva ce puteam să controlez. 

Ultimul ''James Bond'' pentru Daniel Craig

Cel de-al 25-lea film al francizei este şi ultimul pentru Daniel Craig, care a interpretat de 5 ori rolul agentului 007. 

Pe acelaşi subiect

Daniel Craig, actor: A fost incredibil să fac aceste filme. Este cea mai mare realizare în cariera mea, dar şi în viaţa mea.

Henry Cavill, Robert Pattison, Tom Hardy sau James Norton sunt doar câteva dintre numele vehiculate că ar putea deveni următorul agent 007. James Bond ar putea fi interpretat în premieră şi de un actor de culoare, Idris Elba fiind principalul candidat, dar chiar şi de o femeie. 

Daniel Craig, actor: Desigur că va exista mereu un James Bond. James Bond este să sperăm etern. Mereu va exista ceva. 

La evenimentul din această seară, în auditoriu sunt aşteptaţi Ducii de Cambridge, Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall, o multitudine de vedete, dar şi angajaţi din sectorul medical şi militar care s-au aflat în prima linie în lupta cu pandemia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » După aproape doi ani de aşteptare, cel de-al 25-lea film din seria "James Bond" are premiera pe marile ecrane