Antena Meniu Search
x

Ed Sheeran cântă matematica dragostei

O scenă cum nu s-a mai văzut pentru o experienţă memorabilă. Ed Sheeran vrea să rezolve ecuaţia iubirii în Mathematics Tour, turneul internaţional care a doborât deja recorduri şi este o demonstrație de măiestrie artistică și tehnologică.

de Redactia Observator

la 15.04.2024, 15:05

Ed Sheeran cântă matematica dragostei
Ed Sheeran cântă matematica dragostei

Mathematics se desfășoară pe o scenă centrală cu o margine rotativă care permite o vizibilitate de 360 de grade pentru artist și patru platforme, amplasate în interiorul terenului stadionului. Pirotehniștii au un rol important în spectacol, cu aruncătoare de flăcări folosite de mai multe ori, culminând cu un foc de artificii ca final.

Fanii au ocazia să experimenteze o nouă configurație de producție, cu punerea în scenă a lui Ed în cerc, înconjurat de mulțime. Această scenă intimă de 360 de grade este formată dintr-o scenă centrală rotativă înconjurată de șase catarge înalte de 30 de metri. 

"Imediat ce am terminat turneul Divide Tour, Ed ne-a întrebat ce ar trebui să facem în continuare. A vrut un spectacol care să fie emblematic și ceva de care oamenii să-și amintească," a spus directorul de producție, Chris Marsh.

Turneul "Mathematics World Tour" a început în martie 2022 și cuprinde toate genurile pe care ți le poți imagina. De la rock la hip-hop, de la country la pop și de la balade de dragoste la head bangers. Ed Sheeran va concerta pe Arena Națională din București pe 24 august 2024.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Entertainment » Ed Sheeran cântă matematica dragostei