Antena Meniu Search
x

Ediţia din acest an a Neversea a fost amânată. E al doilea mare festival care se amână pentru 2022

Ediţia din acest an a Neversea a fost amânată pentru anul viitor. Organizatorii festivalului spun că este prea scurt timpul pentru a putea organiza în condiţii de maximă siguranţă.

de Redactia Observator

la 02.07.2021, 11:01

Ediţia din acest an a Neversea a fost amânată. E al doilea mare festival care se amână pentru 2022
- Neversea / Facebook

Iniţial, organizatorii Neversea au anunţat că ediţia din acest an va fi reprogramată tot în cursul anului. "Din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele condiții de pandemie, am fost nevoiți să luăm cea mai dificilă decizie de până acum. După o analiză atentă a opțiunilor noastre, printre care s-a numărat și mutarea Neversea în toamnă, am decis să nu obligăm pe nimeni să facă vreun compromis în privința experienței avute - fie el spectator, membru al echipei tehnice sau artist", a fost comunicatul transmis de organizatorii Neversea.

Neversea este al doilea mare festival care nu se va mai organiza în acest an. În luna mai, organizatorii Electric Castle au anunţat că următoarea ediţie va fi în 2022.

De la 1 iulie, în România, a intrat în vigoare un set nou de măsuri de relaxare. Şi marile evenimente sunt vizate de noile relaxări, iar premierul Florin Cîţu a declarat că festivaluri precum Untold şi Neversea vor putea fi organizate, cel mai probabil, după 1 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Ediţia din acest an a Neversea a fost amânată. E al doilea mare festival care se amână pentru 2022