Antena Meniu Search
x

Video A început Electric Castle. Sunt aşteptaţi peste 250.000 de oameni în cele 5 zile de festival

Electric Castle își deschide astăzi porțile la Cluj. Vor fi 5 zile și 4 nopți de distracție, iar organizatorii spun că ediția din acest an va fi cea mai mare de până acu.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 14.07.2022, 00:23

Vezi și

A sosit cea mai asteptată zi pentru fanii Electric Castle. Festivalul de pe domeniul castelului Banfy de la Bonţida își va deschide astăzi porțile! De la ora 10 s-a deschis campingul oficial pentru cei 15.000 de norocoși care au reușit să prindă un loc, iar de la ora 14, primii petrecăreți vor putea păși în festival, pentru a vedea ce le-au pregătit organizatorii în acest an.

Sunt 5 zile şi 4 nopti de distracție, 300 de artiști din 24 de ţări, 10 scene, 100 ore de muzică live. Se aşteaptă 250.000 de oameni, fiind una dintre cele mai mari ediții de până acum.

Un cort de două persoane s-a închiriat la prețul de 19 euro pe noapte, iar o căsuță din lemn în cae se află două paturi suprapuse, dotată cu curent electric, s-a închiriat cu 89 de euro pe noapte.

În acest an, în premieră, a fost amplasată o scenă și în camping însă concertele vor începe abia de mâine seară. În această seară va fi un TikTok party în zona festivalului unde cele mai cunoscute melodii de pe TikTok vor fi mixate de un Dj, vor prezenți și cei mai celebrii TikTok-eri de la noi din țară, iar de la miezul nopții va urca pe scenă Șue Paparude.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » A început Electric Castle. Sunt aşteptaţi peste 250.000 de oameni în cele 5 zile de festival