Antena Meniu Search
x

Video Elton John a ajuns la spital, după ce a căzut în casă. În ce stare se află artistul de 76 de ani

Elton John, victima unui accident casnic petrecut duminică seară la Nisa, a fost internat în spitalul din Monaco, potrivit Var Matin. Cântăreţul este uşor rănit, potrivit cotidianului regional.

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 18:02

Vezi și

Elton John, în vârstă de 76 de ani, și-a petrecut noaptea în spital după un accident casnic într-o vilă din Franța. Sir Elton John s-a întors acasă după noaptea petrecută în spital, după ce a căzut la vila sa din Nisa, transmite BBC.

Elton John, spitalizat după ce a căzut în casă

Cântărețul, în vârstă de 76 de ani, a fost dus la ortopedia centrului spitalicesc Princess Grace din Monaco, unde a fost tratat pentru răni minore.

Un purtător de cuvânt a confirmat pentru BBC News că Sir Elton a fost internat "în urma unei alunecări în casa sa din sudul Franței. Elton a fost la spitalul local ca măsură de precauție. În urma unor controale, a fost externat imediat în această dimineață, iar acum s-a întors acasă și se simte bine”.

Sir Elton și-a petrecut vara în Franța alături de soțul său David Furnish și de cei doi fii ai lor, după ce a încheiat în iulie turneul Farewell Yellow Brick Road.

Cu o lună mai devreme, el a susținut un concert pe scena Pyramid Stage din cadrul Festivalului Glastonbury, care a fost capul de afiș al întregii cariere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Entertainment » Elton John a ajuns la spital, după ce a căzut în casă. În ce stare se află artistul de 76 de ani