Antena Meniu Search
x

Video Elton John şi-a luat adio de la cariera muzicală. Legenda şi-a bucurat fanii din Suedia cu cele mai populare melodii, pentru ultima oară

Turneul de rămas-bun al legendarului Elton John a ajuns aseară la final în Suedia. 

de Redactia Observator

la 09.07.2023, 09:32

Vezi și

Ultimul său concert a adunat zeci de mii de oameni la Stockholm unde artistul a cântat cele mai populare melodii, printre care şi "Candle in the Wind". Timp de două ore şi jumătate, starul în vârstă de 76 de ani şi-a bucurat fanii poate pentru ultima oară şi le-a mulţumit pentru toată susţinerea lor.

"Să cânt pentru voi a fost motivul meu de a trăi, iar voi aţi fost absolut magnifici", a spus el în faţa unui public numeros.

Cu acest ultim turneu, "un capitol important din istoria rock'n'roll-ului se încheie", a scris cotidianul Expressen.

Artistul de 76 de ani a susţinut 330 de concerte în acest ultim turneu

Pe acelaşi subiect

Sâmbătă a fost a doua seară consecutivă în care stadionul a găzduit o sală plină pentru starul britanic pentru ultima etapă a acestui ultim turneu, care a început în urmă cu cinci ani şi a fost întrerupt de Covid-19 şi de o operaţie la şold în 2021.

Cu "Farewell Yellow Brick Road", Elton John a susţinut 330 de concerte înainte de Stockholm, străbătând Europa, Australia, Noua Zeelandă, SUA, Canada şi Marea Britanie.

În total, artistul în vârstă de 76 de ani a cântat în faţa a 6,25 milioane de fani în acest turneu.

În cariera sa de peste cinci decenii, Elton John a vândut peste 450 de milioane de discuri la nivel mondial. Pe lângă multe alte premii, Sir Elton John are în palmares şi cinci premii Grammy. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Elton John şi-a luat adio de la cariera muzicală. Legenda şi-a bucurat fanii din Suedia cu cele mai populare melodii, pentru ultima oară