Antena Meniu Search
x

Eurovision 2024. Olandezul Joost Klein nu a participat la repetiții. EBU investighează "un incident în care a fost implicat"

Eurovision 2024. Cântărețul Joost Klein care reprezintă Olanda la concursul Eurovision nu a participat la repetiții. Organizatorii nu au oferit explicații. De asemenea, nu se știe dacă olandezul va mai participa la marea finală.

de Redactia Observator

la 10.05.2024, 18:32

Eurovision 2024. Olandezul Joost Klein nu a participat la repetiții. EBU investighează "un incident în care a fost implicat"
Eurovision 2024. Olandezul Joost Klein nu a participat la repetiții. EBU investighează "un incident în care a fost implicat" - Profimedia

Cazul este investigat de Uniunea Europeană de Radiodifuziune (EBU) care a vorbit despre un incident. Cântărețul nu va mai repeta până la "o altă notificare", au transmis organizatorii, potrivit Sky News.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cântărețul olandez trebuia să participe vineri la penultima repetiție generală a show-ului la Malmo, Suedia. El urma să cânte al cincilea în fața lui Eden Golan din Israel. Nu se știe dacă Joost va fi prezent pe scenă sâmbătă, în marea finală a Eurovision.

Pe acelaşi subiect

Participarea Israelului la Eurovision, o controversă

Participarea Israelului la Eurovision a fost o sursă de controversă pe fondul creșterii numărului de decese în Gaza, iar în Malmo au avut loc proteste. La o conferință de presă susținută joi, Golan a fost întrebată dacă "s-a gândit vreodată că, fiind aici, reprezintă un risc și un pericol pentru alți participanți și pentru public?"

Când cântăreața israeliană a fost informată de către moderator că nu trebuie să răspundă la întrebare, Klein a intervenit: "De ce nu?", scrie BBC

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Entertainment » Eurovision 2024. Olandezul Joost Klein nu a participat la repetiții. EBU investighează "un incident în care a fost implicat"