Antena Meniu Search
x

Video Festival Intencity 2023. Două scene, peste 30 de artişti şi trei zile de distracţie mixate de dj-ul Alan Walker

Două scene, peste 30 de artişti şi trei zile de distracţie. Este atmosfera de care se bucură craiovenii, în acest weekend, la festivalul Intencity. Şi cum distracţia este una garantată, în prima seară, petrecăreţii au dansat până la epuizare pe ritmurile antrenante ale muzicii, mixate de DJ-ul norvegian Alan Walker, şi nu numai. În această seară, atmosfera va fi întreţinută de Dubioza Kolektiv, Helena Paparizou, dar şi de Damian Drăghici & Brothers. 

de Redactia Observator

la 29.06.2024 , 10:50

Stadionul Ion Oblemenco a fost centrul distracţiei încă din prima seară a festivalului IntenCity. Mii de petrecăreţi au dansat până în zori pe muzica artiştilor preferaţi. Încălzirea s-a făcut pe piesele cântăreţei Andia. 

"Avem un lucru nou. Un sistem de sunet mult mai complex, decât la primele două ediţii. Au fost vândute 23.500 de abonamente. Am lăsat, în schimb, la vânzare bilete pentru o zi, iar acestea sunt disponibile într-un număr destul de controlabil", spune Antoniu Zamfir, organizatorul Festivalului IntenCity.

Artiştii au făcut un adevărat spectacol pe cele două scene amenajate. Vibrațiile basului au făcut inimile să bată mai tare, iar mulțimea a dansat sub razele reflectoarelor. Oamenii au uitat de griji și au dat frâu liber distracţiei.

Vezi și

"Este super atmosfera. Este o atmosferă de vis. Ne mai relaxăm. Ne mai distrăm împreună cu famila. Este superb. 

Ne distrăm maxim. Ne bucurăm că suntem aici, şi veniţi cu toţii", au spus turiştii. 

Şi cum Craiova a devenit epicentrul distractiei, cu toții au avut un singur scop: să trăiască fiecare notă, să simtă fiecare acord și să se lase purtați de magia festivalului.

"Spectatorilor le transmit să se bucure de festival. Să fie mândri că în Craiova există un astfel de festival", spune Antoniu Zamfir, organizatorul Festivalului IntenCity.

În această seară, pe scena festivalului IntenCity vor urca artiştii Dubioza Kolektiv, Helena Paparizou și Damian Drăghici & Brothers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Entertainment » Festival Intencity 2023. Două scene, peste 30 de artişti şi trei zile de distracţie mixate de dj-ul Alan Walker