Antena Meniu Search
x

Video Film cu supereroi, pe acorduri românești. "Purtata" fetelor de la Căpâlna, pe coloana sonoră a producției Black Adam

Un cântec din folclorul românesc se va auzi toamna aceasta în cinematografele din toată lumea. "Purtata" fetelor de la Căpâlna face parte din coloana sonoră a filmului Black Adam, unul dintre cele mai aşteptate filme cu supereroi ale anului. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 10.06.2022, 12:47

Vezi și

Inconfundabilele acorduri se aud chiar de la începutul trailerul şi se repetă de mai multe ori în cele două minute şi jumătate cât durează clipul de prezentare. Melodia românească a ajuns la Hollywood, graţie rapperilor Jay-Y şi Kanye West. Ei au împrumutat aceste acorduri dintr-un cover al surorilor din trupa Indigo şi le-au folosit pentru piesa lor, Murder to Excellence.

Piesa a fost lansată în 2011 şi a avut succes în America. Acum melodia a fost aleasă să apară pe coloana sonoră a filmului Black Adam şi aşa acordurile româneşti se vor auzi din nou în toată lumea.

Actorul Dwayne Johnson este cel care îi dă viaţă lui Black Adam. Din distribuţia filmului mai fac parte şi alte nume celebre, precum Sarah Shahi, Pierce Brosnan şi Aldis Hodge.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » Film cu supereroi, pe acorduri românești. "Purtata" fetelor de la Căpâlna, pe coloana sonoră a producției Black Adam