Antena Meniu Search
x

Video Filmul în care Dana Rogoz şi Daniel Buzdugan joacă alături de Anthony Delon, fiul lui Alain Delon. Pelicula are loc în România

Anthony Delon, fiul lui Alain Delon, filmează în România. Mai exact, la Oradea. Pelicula la care lucrează se numeşte "21 de rubini" regizată de un preot în vârstă de 37 de ani. Din distribuţie face parte şi Mickey Rourke, aşteptat la noi în ţară în zilele următoare. Lungmetrajul se doreşte o radiografie a societăţii româneşti de după Revoluţie.

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 14:41

Anthony Delon, fiul celebrului actor francez Alain Delon, şi-a început vizita în România cu o plimbare la pas printr-un parc din Oradea. Şi-a anunţat fanii printr-o postare pe reţelele de socializare că face parte din distribuţie unui film românesc -  "21 de rubini". 

Anthony Delon - actor franco american: Mi-a plăcut scenariul, mi-a plăcut distribuţia şi cred că este un film interesant. Şi am fost foarte curios de regizor. E prima dată când filmez cu un regizor care este şi preot. 

Delon junior joacă rolul lui Yuri, un regizor. Este iubitul unei tinere care e nominalizată pentru funcţia de procuror general al României. Nina, interpretată de Corina Moise, abia a ieşit de pe băncile facultăţii şi este prinsă în mijlocul tensiunilor politice de la sfârşitul anului 2022. 

Corina Moise - actriţă: E o poveste puternică, atât pot să spun! Am filmat deja cu domnul Anthony Delon! E foarte bine, mă simt în siguranţă, e un mare profesionist!   

Viitorul Ninei depinde de Secretarul de Stat al Guvernului American. Nicolas Cage şi Andy Garcia au acceptat rolul dar până la urmă regizorul Ciprian Mega l-a preferat pe Mickey Rourke, mai ales în urma rolului din The Wrestler - Luptătorul. 

Ciprian Mega - preot regizor: A ajuns un star la Hollywood, fiind un actor foarte profund, după care a avut acea perioadă din viaţa lui cu droguri. Ulterior a revenit în cinematografie şi a câştigat globurile de aur cu un film în care face un rol extraordinar! 

"21 de rubini" este continuarea altei pelicule, a cărei acţiune se petrece în anii '90, dar care este ancorată în zilele noastre.  

Laura Mega – producător: A mai fost filmat o mare parte sau încă o parte din film în 2017, la Niculiţel. Iar partea de acum se leagă cu ce am filmat până atunci, şi a dezvoltat un scenariu pornind de la un personaj care nu apărea, dar era menţionat în prima parte. 

Din distribuţia filmului mai fac parte actriţa italiană Elisabetta Pellini, Dana Rogoz dar şi realizatorul Radio Zu, Daniel Buzdugan.

Daniel Buzdugan - realizator radio: Un rol foarte greu, adică să mă joc pe mine. Adică Daniel Buzdugan într-un studio de radio, care-i are invitaţi pe Anthony Delon şi viitoarea procuroare a României. 

16 zile durează filmările lungmetrajului "21 de rubini" în care sunt implicaţi 300 de actori şi figuranţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » Filmul în care Dana Rogoz şi Daniel Buzdugan joacă alături de Anthony Delon, fiul lui Alain Delon. Pelicula are loc în România