Antena Meniu Search
x

Gala premiilor Palm Springs International Film Festival, anulată. Lady Gaga va fi recompensată cu Icon Award

Gala de decernare a premiilor Palm Springs International Film Festival a fost anulată, pentru al doilea an consecutiv, din cauza creşterii alarmante a numărului de cazuri de Covid-19.

de Redactia Observator

la 21.12.2021, 11:29

Lady Gaga va fi recompensată cu Icon Award - Shutterstock

Ceremonia cu prezenţă fizică era plănuit să aibă loc pe 6 ianuarie la Palm Springs Convention Center, însă Palm Springs International Film Society a anunţat luni schimbarea.

„Luăm această decizie din cauza recentei creşteri a cazurilor de Covid şi din precauţie pentru a asigura sănătatea şi siguranţa invitaţilor şi echipei. Palm Springs Film Awards reprezintă unul dintre cele mai mari evenimente din cinematografie, cu 2.500 de invitaţi şi mai mult de 1.000 de persoane în echipă”, se arată în comunicatul citat de Variety.

Nicole Kidman va primi trofeul pentru întreaga carieră

Organizatorii au anunţat că au încheiat un parteneriat cu „Entertainment Tonight” pentru a sărbători câştigătorii şi că detaliile urmează să fie anunţate. „Sperăm să revenim la un eveniment cu prezenţă fizică în 2023”.

Pe acelaşi subiect

Palm Springs International Film Society a mai anunţat că proiecţiile din festival, programate între 7 şi 17 ianuarie, vor fi menţinute, iar spectatorii trebuie să prezinte dovada vaccinării şi să poarte măşti de protecţie.

Actriţele Kristen Stewart, Penélope Cruz, Jennifer Hudson şi Jessica Chastain, regizoarea Jane Campion şi filmele „Belfast” şi „King Richard” se numără între laureaţi.

Nicole Kidman va primi trofeul pentru întreaga carieră, iar Lady Gaga va fi recompensată cu Icon Award.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Gala premiilor Palm Springs International Film Festival, anulată. Lady Gaga va fi recompensată cu Icon Award