Antena Meniu Search
x

Henry Cavill, dat afară și din rolul lui Superman după ce a renunțat la serialul The Witcher

Henry Cavill nu se întoarce în rolul lui Superman. Anunțul a fost făcut de actor la două luni de când a primit undă verde de la Warner Bros pentru a reveni în rol. Acesta a ținut să spună că "această veste nu este cea mai ușoară".

de Redactia Observator

la 16.12.2022, 09:36

Vezi și

Henry Cavill nu va mai fi Superman. Regizorul filmului Guardians of the Galaxy și noul copreședinte al DC Studios, James Gunn, are în plan un film despre Superman în care nu va fi implicat actorul Henry Cavill. Actorul spune că nu este "cea mai ușoară veste", după ce anunțase că se va întoarce în rol.

Noul film despre Superman, scris de Gunn, va duce personajul într-o direcție diferită și se va concentra pe anii de tinerețe ai supereroului. Anunțul vine pe fondul unor schimbări importante la DC Studios și la compania Warner Brothers, care a renunțat la zeci de proiecte pentru a reduce costurile, după ce a fuzionat cu Discovery, Inc.

Anunțul făcut de Henry Cavill

Cavill a jucat rolul lui Superman în filmul Man of Steel din 2013. Ultima dată a avut o scurtă apariție în acest rol, în Black Adam, la începutul acestui an. În octombrie, după ce a renunțat la rolul principal din serialul Netflix The Witcher, acesta a anunțat că se va întoarce pentru a-l interpreta din nou pe Superman.

Pe acelaşi subiect

Situația s-a schimbat, iar miercuri, Cavill a făcut un anunț important, pe contul lui de Instagram, prin care le-a transmis fanilor săi că nu se va mai întoarce în rolul lui Superman. Actorul spune că s-a întâlnit cu producătorul noului film, care i-a dat vestea neașteptată.

"Până la urmă, nu mă voi întoarce în rolul lui Superman", a scris Henry Cavill. "După ce studioul mi-a spus să anunț întoarcerea mea în octombrie, înainte de angajarea lui Gunn, această veste nu este cea mai ușoară, dar asta e viața. Schimbarea este ceva ce se întâmplă. Eu respect acest lucru. James și Peter au un univers de construit. Le urez lor și tuturor celor implicați în noul univers mult noroc și cea mai fericită dintre averi”, a mai scris el.

Fanii s-au întristat atunci când au citit mesajul postat de actor. "Vremea mea în costumul lui Superman s-a încheiat, dar ceea ce reprezintă Superman nu se va termina niciodată. A fost o călătorie distractivă cu voi toți, cu suișuri și coborâșuri” a mai scris Cavill.

Cum va arăta noul film Superman

Filmul lui Gunn se va concentra pe anii de tinerețe ai eroului. "Peter și cu mine avem o listă DC pregătită și nu am putea fi mai încântați; vom putea împărtăși câteva informații interesante despre primele noastre proiecte la începutul noului an", a scris Gunn pe Twitter, miercuri.

"Printre cele din listă se numără Superman. În etapele inițiale, povestea noastră se va concentra pe o parte mai veche a vieții lui Superman, astfel că personajul nu va fi interpretat de Henry Cavill. Dar tocmai am avut o întâlnire grozavă cu Henry, suntem mari fani și am vorbit despre o serie de posibilități interesante de a lucra împreună în viitor”, a explicat scenaristul.

Cavill a anunțat că va reveni în rolul lui Superman, însă acest lucru se întâmpla înainte ca scenariștii James Gunn și Peter Safran să își preia rolurile la DC Studios, pe 1 noiembrie. Cu doar șase zile înainte, Henry Cavill a spus, într-un interviu, că abia așteaptă să joace un Superman "extrem de vesel" și că este "foarte încântat" , notează The Guardian.

Henry Cavill a renunțat și la rolul în „The Witcher”

Cavill a părăsit serialul „The Witcher”, fiind înlocuit în sezonul 4 cu actorul Liam Hemsworth. Au existat zvonuri referitoare la faptul că Henry ar putea să preia rolul lui James Bond.

"Călătoria mea ca Geralt din Rivia a fost plină atât cu monștri, cât și cu aventuri, iar din păcate, îmi voi da jos medalionul și sabia pentru sezonul 4. Fantasticul Liam Hemsworth va prelua mantia Lupului Alb în locul meu", a scris Cavill pe pagina sa de Instagram, după ce Netflix a făcut anunțul.

"Cum se întâmplă cu cele mai mărețe personaje literare, voi preda torța cu reverență pentru timpul petrecut întruchipându-l pe Geralt și sunt entuziasmat să văd interpretarea lui Liam a acestui bărbat dintre cei mai nuanțați și fascinanți", a mai scris el, urându-i actorului australian să se bucure de rol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » Henry Cavill, dat afară și din rolul lui Superman după ce a renunțat la serialul The Witcher