Antena Meniu Search
x

Cum se apără prinţul Harry şi Meghan Markle, după ce documentarul Netflix a încins spiritele în UK. "Faptele sunt chiar acolo"

Documentarul Netflix cu prințul Harry și Meghan Markle a stârnit o avalanşă de controverse. Cei doi au negat în acest weekend, prin purtătorul de cuvânt, că serialul ar contrazice decizia lor de a se distanţa de obligaţiile regale. Documentarul "Harry and Meghan" e demontat chiar şi de apropiaţii cuplului, iar unii oficiali britanici cer boicotarea Netflix. Chiar şi ministrul britanic de Externe a luat apărarea familiei regale.

de Redactia Observator

la 12.12.2022, 15:34

Prinţul Harry şi Meghan Markle, în documentarul lor Netflix
Prinţul Harry şi Meghan Markle, în documentarul lor Netflix - Profimedia

Unii jurnalişti au considerat că serialul-documentar "Harry and Meghan" de pe Netflix, disponibil de miercuri, contrazice decizia printului Harry şi a soţiei sale, Meghan Markle, de a se retrage din familia regală. Cuplul a reacţionat prin purtătorul de cuvânt.

Prinţul Harry şi Meghan Markle reacţionează 

„Declaraţia lor prin care au anunţat decizia de a se distanţa de familia regală nu menţionează nimic despre confidenţialitate şi subliniază dorinţa lor de a-şi continua rolurile şi îndatoririle publice”, a declarat Ashley Hansen pentru The New York Times, potrivit news.ro„Ei decid să-şi împărtăşească povestea prin propriile cuvinte, iar tabloidele creează o poveste complet falsă, care apoi se răspândeşte prin articole şi prin opinia publică. Faptele sunt totuşi chiar acolo”

Un deputat conservator britanic, Bob Seely, a anunţat, de asemenea, săptămâna trecută că doreşte să depună un proiect de lege în parlament prin care Harry şi Meghan să nu mai deţină titluri regale. Deputatul din Insula Wight a declarat că a decis asupra proiectului de lege cu mult înainte ca documentarul să fie lansat, spunând că declaraţiile publice ale lui Harry sunt „o problemă politică”, la doi ani după ce s-a despărţit de familia regală.

Acest serial, prin care ei îşi reglează conturile cu tabloidele britanice şi înfăţişează un "Regat rasist şi intolerant", a atras critici în Regatul Unit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Entertainment » Cum se apără prinţul Harry şi Meghan Markle, după ce documentarul Netflix a încins spiritele în UK. "Faptele sunt chiar acolo"