Antena Meniu Search
x

House of the Dragon, audiențe record pentru finalul sezonului 1. Serialul va avea și un al doilea sezon

"House of the Dragon" (Casa Dragonului), primul spinoff din seria "Urzeala Tronurilor" a avut 9,3 milioane de telespectatori care s-au uitat duminică seară și luni dimineață la finalul primului sezon. Aceasta este, după cum transmit sursele din cadrul HBO, cel mai vizionat episod al rețelei din 2019, atunci când s-a terminat serialul inițial, notează CNN.

de Adrian Popovici

la 25.10.2022, 15:04

House of the Dragon, audiențe record pentru finalul sezonului 1 - Profimedia

Audiența episodului final este impresionantă, deoarece seria - un prequel care are loc cu aproape 200 de ani înainte de evenimentele predecesorului său și se concentrează pe familia Targaryen - a avut o competiție puternică în Statele Unite duminică seară.

Finalul primului sezon a reprezentat un tur de forță pentru serialul care a avut, în medie, 29 de milioane de telespectatori pe toate platformele doar în Statele Unite. Datele HBO arată că sezonul 7 din "Urzeala Tronurilor" au avut, în medie, 32,7 milioane de telespectatori pentru fiecare episod, iar episodul final a avut peste 46 de milioane de urmăritori.

Serialul va avea și un al doilea sezon

Chiar dacă ultimele două sezoane din "Urzeala Tronurilor" au fost dur criticate de fani și de critici, acest lucru nu s-a tradus printr-o lipsă de interes timpuriu pentru Casa Dragonului. Dimpotrivă, cifrele de audiență au fost un succes pentru HBO, premiera fiind cea mai vizionată din toate timpurile pentru rețea. Din această cauză, a fost decisă producerea unui sezon secund.

"Suntem entuziasmați să continuăm să aducem la viață saga epică a Casei Targaryen cu sezonul doi", a declarat Francesca Orsi, de la HBO, citată de GQ Magazine.

Ryan Condal, unul dintre creatorii serialului, a dezvăluit că se așteaptă să filmeze cel de-al doilea sezon la începutul anului 2023, iar data premierei urmează încă să fie stabilită. Dacă filmările și munca post-producție nu vor fi gata în decursul unui an, HBO ia în calcul să o amânare a premierei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » House of the Dragon, audiențe record pentru finalul sezonului 1. Serialul va avea și un al doilea sezon