Antena Meniu Search
x

Video iMapp Bucharest a adus laolaltă peste 30.000 de spectatori. Premiul cel mare a fost câştigat de un artist german

Piaţa Constituţiei s-a transformat, seara trecută, într-un furnicar. Zeci de mii de spectatori au luat parte la cel mai important concurs de proiecţii 3D din România. Premiul cel mare a fost câştigat de un artist german. Un concert al trupei Subcarpaţi a încins atmosfera înainte de startul competiţiei. Accesul s-a făcut cu dovada vaccinării sau cu un test negativ.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 19.09.2021, 20:56

Vezi și

Peste 30.000 de persoane au participat, seara trecută, la cea de-a şaptea ediţie a evenimentului iMapp Bucharest. Artişti din întreaga lume au luat parte la concursul de proiecţii 3D. Show-ul a fost deschis de un concert al trupei Subcarpaţi. 

"Sunt fan al formaţiei Subcarpaţi şi am vrut să văd şi proiecţiile.''

''Ai vreo proiecţie preferată din seara asta?

Din Germania. Chiar mi-a plăcut. A fost interesantă partea cu dansul mâinilor.''

Pe acelaşi subiect

Ediţia de anul acesta a fost câştigată de un artist din Germania

Concursul organizat de Primăria Capitalei a fost câştigat de un artist din Germania. Jonas Denzel a câştigat, de-a lungul timpului, numeroase premii în concursurile internaţionale.

Jonas Denzel, câştigător concurs: Suntem foarte fericiţi să fim aici, în Bucureşti. Suntem foarte fericiţi şi câştigarea acestui premiu înseamnă foarte mult pentru noi.

Toţi cei ce au luat parte la eveniment au fost nevoiţi să facă dovada că sunt vaccinaţi, că au trecut recent prin boală sau că au un test negativ. S-au făcut şi teste rapide pe loc. Spectacolul i-a făcut, însă, pe oameni, să uite repede de cozile formate la intrare.

Cristina Lixandru, organizator: Ne-am bucurat de o seară electrizantă la intersecţia dintre tehnologie şi muzică.

Şase proiecţii au putut fi vizionate, în total, pe faţada Palatului Parlamentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » iMapp Bucharest a adus laolaltă peste 30.000 de spectatori. Premiul cel mare a fost câştigat de un artist german