Meniu
Search
x

Video Jason Momoa, eroul din filmul "Aquaman", luptă pentru protejarea oceanelor

Jason Momoa a intrat în rolul de protector al oceanelor şi în viaţa reală. Celebrul super-erou din filmul Aquaman a fost numit avocat al Programului Naţiunilor Unite pentru viaţa din adâncuri. Actorul a fost aplaudat şi ovaţionat de zeci de tineri activişti din diferite ţări pentru discursul său legat de problemele din oceanele lumii.

De Redactia Observator la 28.06.2022, 10:38
Vezi și

În filmul "Aquaman", popularul actor Jason Momoa interpretează rolul unui protector al adâncurilor subacvatice de pe Terra, dar, în contextul în care oceanele lumii au devenit tot mai ameninţate în viaţa reală, starul american a decis să ducă această luptă şi în afara marilor ecrane, informează Reuters.

"Fără o viaţă oceanică sănătoasă, planeta noastră, aşa cum o ştim, nu va mai exista", a declarat Jason Momoa în cadrul unui eveniment organizat pe o plajă din Portugalia înaintea Conferinţei ONU pentru Oceane, care începe luni în capitala Portugaliei, relatează agerpres.ro.

Citește și: Care e cel mai bun film din lume. Cele mai populare producții din toate timpurile

Aproximativ 7.000 de participanţi, de la şefi de state la activişti de mediu, sunt aşteptaţi la această conferinţă, care a fost amânată din 2020 până în acest an din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe acelaşi subiect

Zeci de tineri activişti din diverse ţări l-au aplaudat şi l-au ovaţionat pe Jason Momoa

Jason Momoa va deveni în curând ambasadorul Programului ONU pentru Mediu în cadrul campaniei "Life Below Water", în timp ce starul american vorbea despre problemele cu care se confruntă oceanele lumii.

"Trebuie să încercăm să reparăm greşelile pe care le-am făcut faţă de copiii şi nepoţii noştri, să inversăm tendinţa comportamentului nostru iresponsabil şi să construim premisele pentru un viitor în care omenirea va putea să trăiască din nou în armonie cu natura", a declarat Jason Momoa, în vârstă de 42 de ani.

Actorul american este cunoscut pentru interpretarea personajului Arthur Curry, un bărbat pe jumătate om pe jumătate atlant din filmul inspirat din benzile desenate DC Comics "Aquaman", care prezintă spectatorilor privelişti spectaculoase din universul subacvatic. Filmul "Aquaman 2" urmează să fie lansat în martie 2023.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Jason Momoa, eroul din filmul "Aquaman", luptă pentru protejarea oceanelor