Antena Meniu Search
x

Video Jason Momoa și Lisa Bonet divorțează după 16 ani de relație și o poveste de dragoste ca-n filme: "Ne eliberăm unii pe alții"

Divorț răsunător la Hollywood. Actorul Jason Momoa, cunoscut pentru rolul său din Aquaman şi soţia lui, Lisa Bonet, au anunțat că divorțează. După 16 ani de relaţie, 4 ani de căsnicie și o poveste de dragoste ca în filme, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. 

de Redactia Observator

la 22.01.2022, 09:08

Vezi și

Jason Momoa, de 42 de ani şi Lisa Bonet, în vârstă de 54 de ani, s-au cunoscut în anul 2005 şi s-au căsătorit mulţi ani mai târziu, în 2017.

Anunţul separării, făcut pe pagina de Instagram a actorului, a fost comun şi nu oferă detalii privitoare la motivul despărţirii.

Actorul din Game of Thrones a precizat doar că familia sa a fost afectată de noile schimbări care s-au produs în ultima vreme. 

Citește și: Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi

Pe acelaşi subiect

"Cu toții am simțit tensiunile și schimbările acestor vremuri de profundă transformare… O adevărată revoluție are loc peste tot în lume, iar acest fapt s-a răsfrânt și asupra familiei noastre… Am resimțit cu toții schimbările seismice care au loc. Așa că împărtășim știrea familiei noastre că am decis să mergem pe drumuri separate”, se arată în mesajul postat pe Instagram.

Momoa și Lisa au explicat în declarația lor și motivul pentru care nu au vorbit despre despărțire lor în presă, ci au preferat să anunțe divorțul într-o simplă postare pe Instagram. 

"Credem că nu este demn de știre, însă pe măsură ce ne vom desfășura viața în lumina reflectoarelor ne dorim să facem acest lucru cu demnitate și onestitate. Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită.

Ne eliberăm unii pe alții pentru a fi ceea ce învățăm să devenim. Devotamentul nostru neclintit este față de această viață sacră și pentru copiii noștri", se încheie mesajul celor doi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jason Momoa şi Lisa Bonet au împreună doi copii

Jason Momoa şi Lisa Bonet au împreună doi copii, un fiu în vârstă de 13 ani şi o fiică în vârstă de 14 ani. Jason Momoa a declarat în 2017 într-un interviu că Lisa Bonet este dragostea vieţii lui şi că ar fi fost cucerit de ea încă de când avea 8 ani.

Actriţa a mai fost căsătorită cu Lenny Kravitz cu care are şi o fiică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Jason Momoa și Lisa Bonet divorțează după 16 ani de relație și o poveste de dragoste ca-n filme: "Ne eliberăm unii pe alții"