Antena Meniu Search
x

Jason Momoa şi Lisa Bonet, nicio speranţă de împăcare. Fosta soţie a lui Lenny Kravitz a depus actele de divorţ

Lisa Bonet a depus actele de divorţ de Jason Momoa la doi ani de când cei doi actori au anunţat că se despart, potrivit The Guardian.

de Redactia Observator

la 09.01.2024, 16:03

Lisa Bonet divorţează de Jason Momoa
Lisa Bonet divorţează de Jason Momoa - Profimedia

Lisa Bonet, în vârstă de 56 de ani, al cărei nume legal este Lilakoi Moon, a depus luni, la tribunalul districtual din Los Angeles, documentele pentru a pune capăt căsătoriei cu Jason Momoa, în vârstă de 44 de ani. Depunerea cererii vine la aproape doi ani după ce şi-au anunţat despărţirea.

Lisa Bonet divorţează de Jason Momoa

Petiţia citează diferenţe ireconciliabile ca motiv al despărţirii. În dosar se spune că niciuna dintre cele două persoane nu ar trebui să primească sprijin financiar şi că cei doi au convenit asupra modului în care să îşi împartă bunurile. Documentele arată că ar trebui să aibă custodia comună a fiicei lor de 16 ani şi a fiului de 15 ani.

Jason Momoa este cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmele "Aquaman" şi din "Game of Thrones". Bonet a fost o vedetă în "The Cosby Show", în serialul său "A Different World" şi în filmele "High Fidelity" şi "Enemy of the State".

Cei doi s-au cunoscut şi au început să se întâlnească în 2005, dar nu s-au căsătorit legal până în 2017. Documentele lor de divorţ dau ca dată a separării octombrie 2020, cu mai mult de un an înainte de anunţul lor. Vor mai trece cel puţin şase luni până când un judecător îi va declara divorţaţi, relatează news.ro.

A fost prima căsătorie pentru Jason Momoa şi a doua pentru Lisa Bonet, care a fost căsătorită anterior cu muzicianul Lenny Kravitz cu care are o fiică, pe actriţa Zoë Kravitz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Jason Momoa şi Lisa Bonet, nicio speranţă de împăcare. Fosta soţie a lui Lenny Kravitz a depus actele de divorţ