Antena Meniu Search
x

Jay-Z i-a certat pe reprezentanţii Premiilor Grammy 2024 pentru că nu i-au acordat soţiei sale Beyonce cel mai prestigios premiu: "Nu are sens. Gândiţi-vă la asta"

Premiile Grammy 2024. Jay-Z s-a declarat nemulţumit de faptul că reprezentanţii Premiilor Grammy nu i-au acordat soţiei sale, Beyoncé, cel mai prestigios premiu, deşi are cele mai multe trofee din istorie. Intervenţia rapperului a avut loc pe scena celei de-a 66-a ediţii a galei, duminică, la Los Angeles.

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 13:51

Vezi și

Primind pe scenă Dr. Dre Global Impact Award, alături de fiica sa Blue Ivy, rapperul a profitat de ocazie pentru a critica faptul că Beyoncé nu a reuşit să câştige la categoria "Albumul anului" - cel mai prestigios premiu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Are mai multe Grammy-uri decât oricine altcineva (a câştigat 32 de Grammy-uri, n.r.), dar nu a câştigat niciodată albumul anului. Chiar şi după propriile voastre standarde, nu are sens. Gândiţi-vă la asta", a spus el, potrivit News

Beyoncé a intrat în istoria premiilor Grammy anul trecut. Cu 32 de premii, ea a doborât recordul pentru cele mai multe premii Grammy câştigate într-o singură carieră, deţinut anterior de dirijorul Georg Solti (31).

De-a lungul carierei sale, Jay-Z a câştigat 24 de premii Grammy şi a primit 88 de nominalizări. Rapperul a câştigat primul Grammy pentru cel mai bun album rap pentru "Vol. 2 ... Hard Knock Life" în 1998. În prezent, el deţine distincţia pentru artistul rap cu cele mai multe premii Grammy din istorie, la egalitate cu Kanye West.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Jay-Z i-a certat pe reprezentanţii Premiilor Grammy 2024 pentru că nu i-au acordat soţiei sale Beyonce cel mai prestigios premiu: "Nu are sens. Gândiţi-vă la asta"