Antena Meniu Search
x

Video Jennifer Lopez, recital gratuit și instant într-un restaurant din Capri. Turiștii s-au ridicat în picioare când au recunoscut-o

Turiştii de pe insula Capri au avut parte de o vacanţă pe care nu o vor uita toată viaţă. Au avut ocazia să petreacă alături de Jennifer Lopez, care a oferit un recital supriză într-un restaurant de pe mica insulă muntoasă din Marea Tireniană.

de Redactia Observator

la 14.08.2023, 20:34

Vezi și

Jennifer Lopez a cerut microfonul în momentul în care în restaurant s-au auzit acordurile celebrului hit al Gloriei Gaynor, I will survive.

Jennifer Lopez, surpriză pentru turiști în vacanță

Vocea divei a ridicat toată mulţimea în picioare. Petrecerea a continuat ore bune. La un moment dat, JLo s-a ridicat din nou de la masă pentru a dansa pe muzică grecească.

Într-un alt restaurant, Jennifer Lopez a fost cea surprinsă atunci când a primit un tort din partea angajaţilor în semn de mulţumire că le-a trecut pragul. Jennifer Lopez s-a aflat timp de mai multe săptămâni în vacanţă în Europa alături de prieteni, dar, în mod surprinzător pentru mulţi, fără soţul Ben Affleck, alături de care şi-a petrecut toate vacanţele din momentul căsătoriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Entertainment » Jennifer Lopez, recital gratuit și instant într-un restaurant din Capri. Turiștii s-au ridicat în picioare când au recunoscut-o