Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lana Del Rey și ghidul turistic Jeremy Dufrene: misterul nunţii a fost oficial elucidat

Este oficial. Lana Del Rey și ghidul turistic Jeremy Dufrene s-au căsătorit în Louisiana luna trecută, potrivit unui document obținut de Associated Press și citat de AP News.

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 10:15

Nunta Lanei Del Rey cu ghidul turistic Jeremy Dufrene Nunta Lanei Del Rey cu ghidul turistic Jeremy Dufrene - Profimedia

După câteva săptămâni de speculații cu privire la statutul relației lor, documentul de căsătorie a Lanei Del Rey și Jeremy Dufrene a fost semnat și returnat la Lafourche Parish Clerk of Court, unde a fost depus vineri.

Lana Del Rey s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene, ghid turistic pentru crocodili

Documentul, obținut de The Associated Press, îl menționează ca oficiant pe pastorul din Los Angeles Judah Smith, care a fost pastorul lui Justin Bieber. A cincea piesă de pe albumul 2023 al lui Del Rey, "Did You Know That There's a Tunnel Under Ocean Blvd", se intitulează "Judah Smith Interlude", la care Smith este co-autor creditat.

Articolul continuă după reclamă

TMZ a raportat inițial pe 26 septembrie că cântăreața, născută Elizabeth Woolridge Grant, și Dufrene au obținut un certificat de căsătorie. Associated Press a confirmat că certificatul a fost obținut de la Lafourche Parish Clerk of Court pe 23 septembrie, dar acesta nu a fost returnat și procesat imediat, relatează Mediafax.

Pe acelaşi subiect

În statul Louisiana, certificatele de căsătorie trebuie să fie returnate de către oficiant biroului emitent în termen de 10 zile de la ceremonie, dar se fac excepții, a declarat biroul grefierului. Licența urma să expire miercuri. Pe 26 septembrie, la ora 3:33 p.m., conform licenței, Lana Del Rey, 39 de ani, și Jeremy Dufrene, 49 de ani, s-au căsătorit în Des Allemands, Louisiana, în bayou, unde el lucrează ca și căpitan la Airboat Tours by Arthur.

Artista nominalizată de 11 ori la premiile Grammy a fost mult timp celebrată pentru pop-ul ei nostalgic și romantic, care face adesea referire la imagini de epocă americane. Ea a lansat nouă albume de studio și este, probabil, cel mai bine cunoscută pentru hit-ul său Top 10, "Summertime Sadness", de pe albumul său din 2012, "Born to Die".

Reprezentanții Lanei Del Rey nu au confirmat căsătoria când au fost contactați pentru comentarii luna trecută și nu au răspuns cererii de comentarii miercuri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Resimţiţi efectele trecerii la ora de iarna?
Observator » Entertainment » Lana Del Rey și ghidul turistic Jeremy Dufrene: misterul nunţii a fost oficial elucidat