Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cântăreaţa Lana Del Rey a fost acuzată de plagiat. Cu ce hit ar seamăna o piesă de pe noul album al divei pop

Lana Del Rey a fost acuzată de plagiat de trupa Radiohead, după ce cântăreaţa s-ar fi inspirat dintr-un hit al acesteia, „Creep”, pentru melodia „Get Free”.

de Redactia Observator

la 08.01.2018 , 11:02

Lana Del Rey a fost acuzată de plagiat de trupa Radiohead, după ce cântăreaţa s-ar fi inspirat dintr-un hit al acesteia, „Creep”, pentru melodia „Get Free”, pe care a inclus-o în noul ei album, „Lust for Life”.

Presa tabloidă a transmis informaţii potrivit cărora Lana Del Rey a fost dată în judecată de Radiohead pentru similarităţile dintre cele două melodii. Cântăreaţa a confirmat aceste informaţii duminică, printr-un mesaj publicat pe platforma de socializare Twitter.

Lana Del Rey a respins acuzaţia trupei şi a dezvăluit că i-a oferit 40% din veniturile generate de melodia „Get Free”. Însă, potrivit cântăreţei, trupa a refuzat oferta, pretinzând 100% din încasări.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tabloidul The Sun, primul care a scris despre acest proces, a menţionat că potrivit unei surse, artiştii încearcă să „rezolve situaţia în culise”. Melodia „Get Free”, ultima piesă de pe albumul „Lust for Life”, a fost compusă de Lana Del Rey, Kieron Menzies şi Rick Nowels. Numeroase persoane susţin că au observat asemănări între melodia „Get Free” şi piesa „Creep”. 

Un reprezentant al Radiohead a declarat pentru Variety că deocamdată trupa nu are un punct de vedere de transmis.

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Cântăreaţa Lana Del Rey a fost acuzată de plagiat. Cu ce hit ar seamăna o piesă de pe noul album al divei pop