Antena Meniu Search
x

Mariah Carey şi Bryan Tanaka s-au despărţit după 7 ani de relaţie. Iubitul ei a făcut anunţul în a doua zi de Crăciun

Bryan Tanaka, iubitul cântăreței Mariah Carey, a anunțat despărțirea cuplului, după 7 ani de relație. Dansatorul a așteptat a doua zi de Crăciun pentru a face anunțul. Carey nu a vorbit încă despre despărțire.

de Redactia Observator

la 27.12.2023, 11:32

- Profimedia

Mariah Carey și Bryan Tanaka s-au despărțit după 7 ani de relație, notează Insider. Într-o postare pe Instagram, Tanaka a scris că despărțirea a fost "amiabilă" și și-a arătat aprecierea pentru cântăreața premiată cu Grammy, cu care a lucrat ca dansator și director de creație.

"Cu emoții amestecate, împărtășesc această actualizare personală privind despărțirea mea amiabilă de Mariah Carey după șapte ani extraordinari împreună", a scris el, potrivit Mediafax: "Decizia noastră de a porni pe căi diferite este reciprocă și, în timp ce navigăm pe aceste drumuri separate, o facem cu un respect profund și un sentiment copleșitor de recunoștință pentru timpul neprețuit pe care l-am împărtășit. Amintirile pe care le-am creat și colaborările artistice rămân în inima mea pentru totdeauna".

Cei doi aveau o relaţie de 7 ani

Tanaka și Carey s-au cunoscut când Tanaka s-a alăturat turneului The Adventures of Mimi din 2006 ca dansator de rezervă. Cântăreața a confirmat pentru prima dată relația lor în 2017.

Zvonurile despre despărțirea lor au început să apară online luna trecută, când fanii au observat că Tanaka nu i s-a alăturat lui Carey în turneul ei Merry Christmas One and All. Mariah Carey nu a făcut încă declarații. În schimb a fost ocupată pe rețelele de socializare cu promovarea turneului său, care s-a încheiat pe 17 decembrie.

Marți, cântăreața a postat un mesaj prin care își împărtășește recunoștința față de fani pentru că hitul ei de Crăciun "All I Want for Christmas is You" a ajuns din nou pe primul loc în topul Billboard Hot 100 pentru al patrulea an consecutiv. De asemenea, Carey a sărbătorit doborârea recordului Spotify pentru cele mai multe difuzări de melodii într-o singură zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Mariah Carey şi Bryan Tanaka s-au despărţit după 7 ani de relaţie. Iubitul ei a făcut anunţul în a doua zi de Crăciun