Antena Meniu Search
x

Video Martha Stewart a pozat, la 81 de ani, în costum de baie pentru revista Sports Illustrated. A devenit cel mai în vârstă model care a apărut pe copertă

Martha Stewart a devenit cel mai în vârstă model care a apărut pe coperta Sports Illustrated vreodată. A pozat pentru ediția anuală de costume de baie a revistei la vârsta de 81 de ani.

de Redactia Observator

la 16.05.2023, 20:53

Vezi și

Vedetă TV și bucătăreasă, Martha este unul dintre cele patru modele care apar pe copertă pentru numărul din acest an, care își propune să celebreze femeile puternice care „trăiesc într-o lume în care nu simt limitări, în interior sau în exterior”. Celelalte modele au fost actrița Megan Fox, modelul Brooks Nader și cântăreața Kim Petras, potrivit TheGuardian.

„Când am auzit că voi fi pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit, m-am gândit: „Oh, ei bine.’ Cred că voi fi cea mai în vârstă persoană, de pe coperta revistei Sports Illustrated'. Și nu mă gândesc foarte mult la vârstă, dar m-am gândit că este ceva istoric și că trebuie să mai arăt foarte bine.”, a spus Martha într-un interviu despre coperta.

Martha Stewart a fost fotografiată în Republica Dominicană de Ruven Afanador. Ea a fost întrebată ce ar crede Snoop Dogg, un prieten cu care aceasta colaborează frecvent, despre coperta ei. Ea a râs și a spus: „Snoop o să creadă că este fantastic”.

Martha, cea mai în vârstă femeie care a pozat vreodată în costum de baie pentru Sports Illustrated

Pe acelaşi subiect

Lăsându-se fotografiată, Martha este acum cea mai în vârstă femeie care a pozat vreodată în costum de baie pentru Sports Illustrated, depășind-o pe mama lui Elon Musk, modelul Maye Musk, care a pozat în 2022, când avea 74 de ani.

„M-am gândit, de ce să nu fiu pregătită pentru această oportunitate a vieții?”, a spus ea.

„Sper că această coperta te inspiră să te provoci să încerci lucruri noi, indiferent de stadiul vieții în care te afli”, a scris vedeta în descrierea pozei, pe Instagram.

Martha devenit faimoasă în anii 1980, când a început să scrie cărți de bucate și să apară la televizor după succesul ei ca bucătar. De atunci, a scris 99 de cărți, a găzduit mai multe emisiuni de gătit, și-a lansat propria revistă de lifestyle și și-a lansat propriile linii de îmbrăcăminte și produse pentru gătit.

„Niciodată în viața ei nu a lăsat circumstanțele să-i influențeze rezultatul. Ea s-a schimbat odată cu vremurile, întotdeauna cu un pas înainte, se pare, pentru a construi un imperiu de afaceri”, a spus redactorul șef al Sports Illustrated Swimsuit, MJ Day,

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Martha Stewart a pozat, la 81 de ani, în costum de baie pentru revista Sports Illustrated. A devenit cel mai în vârstă model care a apărut pe copertă