Antena Meniu Search
x

MASSIF 2022, primul festival de muzică electronică din Poiana Braşov. Când va avea loc evenimentul

În cadrul unei conferinţe de presă, susţinute astăzi de primarul Braşovului şi organizatorii Untold, au fost prezentate detaliile primului festival de muzică electronică organizat în Poiana Braşov. Evenimentul, numit MASSIF Wineter 2022 va avea loc în luna martie a anului viitor.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 20.12.2021, 15:55

Evenimentul se va desfășura în perioada 6-13 martie 2022, iar biletele vor fi puse în vânzare în a doua jumătate a lunii ianuarie. Până atunci, începând cu data de 22 decembrie, vor fi disponibile pachetele de vacanță, ce presupun accesul la toate evenimentele, dar și cazare la unitățile din Poiana Brașov, transmite primăria în comunicat.

Acest eveniment face parte dintr-un nou concept de divertisment, gândit de creatorii UNTOLD și Neversea special pentru stațiunea Poiana Brașov, care să dezvolte regiunea în cea mai dorită destinație montană pentru tineri din Europa.

Primul festival de muzică electronică din Braşov

„Nu vorbim de un festival, ci de un concept. Vorbim nu doar de beneficii economice, ci de felul în care facem Poiana Brașov atractivă și pentru turiștii din străinătate. Mă bucur că vorbim de festivaluri mari, deoarece Brașovul trebuie să fie o bornă importantă pe harta românească a muzicii, a culturii și a festivalurilor de amploare. Adăugând la ce are Brașovul din punct de vedere cultural, un astfel de eveniment este benefic și necesar. Mă bucur că devine relevant din punctul de vedere al pieței festivalurilor mari. Pe lângă numărul de participanți, în discuțiile pe care le-am avut anterior cu organizatorii importantă a fost și dimensiunea de sustenabilitate - cum își lasă impactul asupra orașului și stațiunii - dar și perspectiva turistică, respectiv cum putem folosi astfel de evenimente pentru a genera expunere pentru oraș și stațiune, astfel încât să avem o stațiune care să fie atractivă pe tot parcursul anului”, a precizat primarul Brașovului Allen Coliban.

Pe acelaşi subiect

Care vor fi etapele evenimentului

Potrivit comunicatului transmis de Primăria Braşov, activitățile din toate zonele MASSIF WINTER se vor desfășura după cum urmează:

  • Pe scena principală, amplasată pe platoul Pârtia Bradul, între orele 14:00-23:00;
  • Pe scena secundară, amplasată pe platoul Pârtia Bradul, între orele 18:00-01:00;
  • Pe scena amplasată în Poiana Ruia, între orele 09:0016:00;
  • La apres-ski Capra Neagră, Rossignol, Kupa, Yager Chalet, Cabana Postăvarul, între orele 9:00- 03:00.

Massif înseamnă reunirea sub aceeași umbrelă a unei serii de evenimente care se vor desfășura pe tot parcursul anului în Poiana Brașov, capetele de afiș fiind două festivaluri de muzică. 

Unul dintre festivaluri se va desfășura în sezonul de iarnă, pe parcursul a 4-7 zile, și va îmbina schiul cu muzica electronică, dance, trance, muzică experimentală. Celălalt va avea loc vara și va îmbina entertainment-ul cu relaxarea, pe parcursul mai multor zile

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Entertainment » MASSIF 2022, primul festival de muzică electronică din Poiana Braşov. Când va avea loc evenimentul