Antena Meniu Search
x

Video Mesajul celei mai frumoase femei din România de Ziua Națională

Tricolorul şi unicitatea portului românesc vor fi admirate pe podiumul unde vor urca în câteva zile cele mai frumoase femei din lume, la concursul Miss Universe. Reprezentanta României, a transmis un mesaj de Ziua Naţională, la scurt timp după ce a ajuns în Ierusalim, locul unde se desfăşoară prestigioasa competiţie. 

de Redactia Observator

la 01.12.2021, 18:06

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Studenta din Cluj Napoca a ales să facă această călătorie îmbrăcată într-un costum tradiţional. Ea speră ca această coincidenţă să îi poarte noroc la concursul din 13 decembrie. 

Pentru că este pandemie, la sosirea în Israel, Carmina a fost testată PCR şi urmează să stea în izolare o zi la hotel. O parte a concurentelor la competiţie au ajuns de mai multe zile în Ierusalim şi ieri s-au plimbat prin zonele istorice ale oraşului. 

Cine este Carmina Olimpia Cotfas

Carmina are 21 de ani, s-a născut în Târgu Mureş și este studentă în anul III la Facultatea de Istorie din Cluj. Ea este cea care a câştigat titlul de Miss Universe România din cele peste 200 de participante prezente în concurs. 

Carmina Olimpia Cotfas cochetează cu modelling-ul încă de la 14 ani. Carmina Olimpia Cotfas, desemnată Miss Universe România, își dorea să devină profesor universitar, dar acum va pune pe locul doi acest vis. Tânăra va reprezenta România la concursul internațional, care se va desfășura în Israel, la sfârșitul acestui an și speră că va aduce în țară trofeul.

Frumoasa ardeleancă va face paradă, la proba costumului național, într-o ținută inspirată din cea a Reginei Maria, creată de designerul israelian cu origini românești, Aviad Arik Herman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Mesajul celei mai frumoase femei din România de Ziua Națională