Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Neversea 2024. Reacția organizatorilor, după scandalul cu Nicki Minaj de la Saga. Ce surpriză le-au pregătit fanilor

La malul mării, ultima noapte de festival s-a încheiat epic. Zecile de mii de petrecăreţi au încins pentru a patra zi, consecutiv, ringul de dans la Neversea, acompaniaţi de ritmurile antrenante ale artiştilor preferaţi. Şi cum business-ul e business, organizatorii festivalului de pe litoral au profitat din plin de anunţul lui Nicki Minaj. Le-au pus la dispoziţie petrecăreţilor maşini de ridesharing, care să îi aducă din Capitală, dar şi ocazia de a intra pe baza brăţărilor de la Saga, la festivalul de la malul mării. 

de Redactia Observator

la 08.07.2024 , 09:14

Nici în ultima noapte de Neversea distracţia nu a avut limite. Zeci de mii de tineri au trăit fiecare clipă alături de artiştii preferaţi, care au făcut senzaţie. 

"A fost o ediţie excepţională, cu un număr mare de participanţi. Vom depăşi cu siguranţă cifrele de anul trecut. Asta e o dovadă că festivalul Neversea este un festival iubit. Mă bucur că am avut în acest an alături de noi, toţi artiştii principali şi de asemenea, am reuşit să livrăm un festival aşa cum şi-l doreau oamenii", spune Edy Chereji, organizator festival. 

G-Eazy, show incendiar la Neversea

Vezi și

Cel mai aşteptat artist al serii G - Eazy a făcut un show incendiar pe scena principală Neversea, totul spre încântarea petrecăreţilor, care au dansat cât i-au ţinut picioarele. 

Pe acelaşi subiect

"Cea mai tare seară. Vin în fiecare an. Sunt veteran. Nu pot să descriu în cuvinte. Mi-a plăcut G-Eazy, dar şi Maluma baby.

Foarte tare. Este super distractiv. 

Mi-au plăcut toţi, dar îl aşteptăm şi pe Stephen Walking, să luăm tort pe faţă.

A fost super tare. O să vin şi la anul. 

Am dansat. Am ascultat muzică bună. Mâncăm bine", au spus oamenii. 

Din păcate, unul dintre artiștii care ar fi trebui să întreţină atmosfera în cea de-a patra noapte de distracție, nu a mai ajuns, după ce avionul care ar fi trebuit să-l aducă în ţara noastră a avut întârzieri. În locul său, artistul australian Dub FX a făcut un spectacol de zile mari. 

Organizatorii festivalului de pe litoral au profitat din plin de anunţul lui Nicki Minaj care nu a mai venit la Saga. Le-au pus la dispoziţie petrecăreţilor maşini de ridesharing, care să îi aducă din Capitală, dar şi ocazia de a intra pe baza brăţărilor de la Saga, la festivalul de la malul mării.  „Vino cu brățara de la alt festival și cu buletinul la punctul de check-in (deschis până la 4:00) și primești acces”, au transmis organizatorii.

În cele patru zile de Neversea, pe scena principală şi pe alte trei secundare au urcat sute de artişti şi DJ din toată lumea, iar peste 70.000 de tineri s-au bucurat de o distracţie pe cinste. Anul acesta, cei care au ajuns la Neversea s-au putut bucura şi de o zonă de fashion, una de sporturi pe apă, dar şi o experienţă muzicală cu realitate virtuală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Entertainment » Neversea 2024. Reacția organizatorilor, după scandalul cu Nicki Minaj de la Saga. Ce surpriză le-au pregătit fanilor