Antena Meniu Search
x

Video O casetă de colecţie, cu o piesă nepublicată semnată John Lennon şi un interviu inedit cu artistul, e scoasă la licitaţie în Danemarca

John Lennon revine în actualitate în Danemarca. O casetă cu o piesă nepublicată şi un interviu inedit acordat unor elevi de liceu urmează să fie scoasă la licitaţie peste o săptămână. Valoarea obiectului considerat piesă de muzeu este estimată la 30.000 de euro.

de Redactia Observator

la 21.09.2021, 18:04

Vezi și

În urmă cu jumătate de secol, prin acest interviu, John Lennon şi Yoko Ono şi-au dorit ca mesajul lor de pace să fie auzit într-o lume întreagă. Unul dintre cei patru elevi, care avea pe atunci 16 ani, şi-a amintit cum a decurs întâlnirea cu artiştii. 

Amintiri cu John Lennon şi Yoko Ono

"Când am auzit că John Lennon şi Yoko Ono sunt aici, în zonă, am făcut tot posibilul să ne vedem cu ei şi a fost o experinţă fantastică, cu siguranţă. Au fost foarte implicaţi pe toată durata interviului. A fost foarte plăcut să petrecem timp alături de ei. Ne-au luat sub aripa lor. Ne-au vorbit şi ne-au oferit sfaturi utile despre modul în care putem să îi susţinem în a transmite mesajul lor de pace", povesteşte Karsten Hoejen, proprietarul casetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » O casetă de colecţie, cu o piesă nepublicată semnată John Lennon şi un interviu inedit cu artistul, e scoasă la licitaţie în Danemarca