Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie declară că este terorizată de propria vecină care îşi usucă hainele la ea în curte: "A spus că pe vechiul proprietar nu-l deranja"

O femeie și-a împărtășit frustrarea pe reţelele de socializare după ce a descoperit că, în repetate rânduri, vecina ei a hotărât să îşi agaţe rufele la uscat în propria grădină, fără a-i cere permisiunea.

de Redactia Observator

la 10.05.2022 , 17:29

O femeie declară că este terorizată de propria vecină care îşi usucă hainele la ea în curte - Profimedia

Vecinii pot fi fie cei mai buni prieteni ai tăi, fie oameni cu care pur și simplu nu poţi rezona şi ajungi să nu vorbeşti niciodată. Totuşi, în unele situaţii, cei care locuiesc în apropierea noastră ne pot deveni chiar şi cel mai rău coşmar.

O femeie din Marea Britanie a decis să-şi facă publică supărarea pentrua cere sfaturi în mediul online de la oameni, în legătură cu frământările sale în ceea ce priveşte traiul cu un vecin alături. Aceasta a izbucnit în momentul în care a realizat că, în mod repetat, vecina ei îi calcă proprietatea şi îi foloseşte sfoara de uscat rufe pentru a-şi întinde propriile haine, în loc să-şi folosească propria curte. A explicat că cele două proprietăţi sunt construite în plan deschis, dar au două grădini „clar definite”, fiecare ştiind unde i se termină bucata de pământ, relatează Mirror.

În mod normal, acest lucru nu m-ar deranja, dar noi amândoi lucrând de acasă şi având spaţiul de lucru în spatele casei, în curte, am început să observ treaba asta şi evident să mă deranjeze, dar cumva am lăsat lucrurile aşa. Într-o dimineaţă m-am dus în grădină pentru a-şi atârna o maşină de haine spălate la uscat şi am observat că sfoara era deja plină cu hainele vecinei, deja atârnate. Cea a acestuia s-ar fi rupt şi aparent vechiul proprietar nu era deranjat de atitudinea aceasta. Dar pe mine m-a deranjat şi i-am spus asta. Nu s-a oprit, motiv pentru care în cele din urmă am ridicat un gard”, a povestit ea.

Articolul continuă după reclamă

Vecina a continuat să intre în grădina femeii, în ciuda faptului că nu i s-a permis accesul

Cu toate acestea, se pare că gardul nu a rezolvat problema iniţială. Femeia susţine că copiii în timp ce se jucau au rupt gardul, ceea ce „a oferit undă verde” vecinei care a început din nou să intre pe proprietatea ei pentru a-şi întinde rufele la uscat. Mai mult, după ce gardul a fost reparat, vecina a bătut şuruburi în el pentru a-şi agăţa în curte propriile sfori de uscat haine.

Neştiind cum să abordeze situaţia şi deranjată că nu i-a fost cerută permisiunea nici de această dată, femeia a apelat la părerea oamenilor din mediul online pentru a primi sfaturi şi pentru a înţelege dacă reacţionează exagerat.

„Am ridicat gardul şi tot a intrat la mine în curte. Îmi dau seama că s-ar putea să reacționez exagerat și este doar un gard, dar nu sunt rezonabilă să vreau să-i cer să scoată şuruburile pentru că nu mi-a cerut permisiunea să-mi găurească gardul? Dacă m-ar fi întrebat probabil aş fi zic tot nu pentru că nu-mi place greutatea persistentă care trage de gard”, adaugă ea.

Sute de persoane au răspuns la postarea femeii, mulți fiind de acord că vecina nu are dreptul să-şi agaţe hainele la uscat în curtea ei, pe gardul ei.

Ea nu are dreptul legal să atașeze ceva pe un gard pe care îl deții tu, care se află în întregime pe terenul tău. Este gardul tău și îi poți cere să îndepărteze hainele de pe el”.

Personal, nu l-aș deșuruba, aș tăia linia”.

Este incredibil de nepoliticos. Sfoara de uscat haine trebuie dată jos imediat”, au fost doar câteva dintre mesaje.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Entertainment » O femeie declară că este terorizată de propria vecină care îşi usucă hainele la ea în curte: "A spus că pe vechiul proprietar nu-l deranja"